~ DIY - The Design ~

Der er megen tradition forbundet med en barnedåb – ikke mindst i kjolen, som barnet døbes i.

Design af dåbskjole - skitseMange familier har en dåbskjole, der går i arv fra generation til generation med broderede navne på. Det er en smuk og nostalgisk tradition.

Det kan også være, at der ikke ”vandrer” en dåbskjole i jeres familie. Istedet vil I måske gerne have skræddersyet en unik kjole til jeres guldklump. Og hvilke muligheder er der så? Med tanke på det nostalgiske, så ynder jeg at give kjolen et personligt strejf med et symbolsk kendetegn, som knytter den til jer som forældre, til en højtelsket oldemor, en begivenhed… det kan være mors brudekjoleblonde, som skal syes ind i dåbskjolen, eller oldemors hæklede mellemværk, der skal bruges som bånd rundt om livet. Det er bare forslag - mulighederne er mange, så lad fantasien blomstrer…

Er I slet ikke til den traditionelle kjole, men mere til et sødt dåbssæt, så kan I også sætte jeres personlige præg på det. Igen er der rig mulighed for at anvende symbolske materialer, der giver jeres dåbstøj et helt personligt strejf. Knapper, bånd, en broche, stof fra en anden kjole, en hæklet dug…lad dig ikke begrænse – det er meget sjovere at åbne op og lukke inspirationen ind.

Under hele forløbet er I med i beslutningsprocessen og udviklingen. Jeg er jeres rådgiver og vejleder, men det er jeres barn, der skal døbes – og derfor også jer, der bestemmer.

Ingen drømmer om det samme – og hos mai / by Ann Mari Mai sætter vi en stor ære i at realisere jeres individuelle ønsker. Det vigtigste for mig er, at I er trygge og føler jer hørt.

DIY betyder ”Do It Yourself” – ikke forstået på den måde, at I skal gøre det hele - jeg er med på sidelinien, men det er jeres guldklump, der skal døbes. I bestemmer hvor vi skal sejle hen - jeg holder bare roret.

God vind – jeg håber vi ses til en sejltur…