~ Ann Mari Mai ~

Ann Mari Mai anno 2012Der var engang...

...og det er ved at være nogle år siden. Helt præcis i april 1974. Det var denne dag jeg besluttede mig for at overraske min mor og far ved at komme til verden 1 måned før tid. Men her starter min tidsregning. Her er mit år 0.
Før min tidsregning – ca. 12-14 år tidligere, var mine forældre under uddannelse hos manufakturhandler Martensen i Hillerød. Det var faktisk her kimen til resten af deres liv blev lagt, for Amor ville at de to skulle slå pjalterne sammen. Det gjorde de. Og de er stadig sammen i dag. På mange punkter er de blevet mine forbilleder i rigtig mange henseender. Både på arbejdsfronten og i privatlivet.

Min far blev selvstændig, da han overtog sin fars manufakturhandel i starten af 1970´erne. Butikken havde ligget på Nørrebro i København siden 1912, og flyttede sidenhen til Lyngby. I 2004 lukkede han den ned for at nyde sit otium efter ca. 30 år som selvstændig.

Jeg blev selv færdiguddannet fra Teknisk Skole som modelsyer i 2004, og arbejdede sidenhen et par år med børnetøj. I 2006 tog jeg springet som selvstændig erhvervsdrivende, og åbnede mit skrædderi og systue fortrinsvis med brudekjoler.  Dengang hed det PrivilegiuM Brudekjoler.

 

 

Ann Mari Mai med sine 3 sønner

Jeg har også fået 3 skønne, SKØNNE drenge. Marley, Miles og Mingus. 3 krudtugler med ild i rumpetten. Ankom i 2008, 2009 og 2011. Det har skabt travlhed i vores lille hjem. Og en lille smule respekt, tror jeg. De fylder godt i landskabet, og uden at træde nogen over tæerne, kan jeg godt sige, at mandag morgen hos mig er der, hvor jeg siger; ”nu skal der slappes af med arbejde og en kop kaffe”.
 

mai / by Ann Mari Mai

De tre øgler har trods alt ikke taget pusten fra mig, og i 2012 besluttede jeg at lægge fokus på skrædderiet og systuen. Jeg omdøbte firmaet til ”mai / by Ann Mari Mai”, så jeg kunne tilbyde mere end brudekjoler.

I dag designer og skræddersyr jeg brudekjoler, selskabskjoler, gallakjoler, festkjoler, konfirmationskjoler og dåbskjoler fra bunden af. Til mændene sælger jeg skræddersyede jakkesæt, skjorter og uld/kashmir frakker i lækre kvalitetsmetervarer. I løbet af 2015 kom der også en business-linje til kvinderne med jakkesæt, spadseredragter og frakker.

Derudover udfører vi også reparationer af tøj, omsyninger og tilretninger.

Jeg opdagede først at jeg var endt i den samme branche som min far, farfar og oldefar, da jeg stod midt i det. Som selvstændig. Nu er det så et nyt årtusinde. Med nye muligheder. Nye kunder. Nye udfordringer. Tiden er inde - og jeg glæder mig helt vildt!

Kom forbi – hvis du ringer i forvejen, er kaffen klar når du kommer!

Jeg glæder mig til at se dig!

Mange glade hilsner

Ann Mari