~ 100 anmeldelser på Trustpilot! ~

Trustpilot fremragendeWoop woop! Så nåede vi 101 anmeldelser på Trustpilot, hvoraf de 99 af dem er 5 stjernede!!! Jeg tillader at klappe mig selv på skulderen! Haha :-)

Samtidig er vi nu på en 5. plads blandt 205 i dametøjskategorien og nr. 3 blandt 132 i herretøjskategorien.

Og der er masser af tegn på at min "lille" systue og skrædderi nu begynder at give pote - der er som tidligere nævnt nu plads til en praktikant, og dermed har vi mulighed for at tage endnu flere opgaver ind.

Jeg har aldrig haft et ønske om at blive "stor", og der var ihvertfald ALDRIG andre end mig der skulle lave tingene her på systuen...jeg spurgte en gang min far, hvordan han havde det med ansatte - og jeg kunne genkende følelsen af at man ikke brød sig om det. Hvis nogen skulle lave fejl, skulle det være én selv. Følelsen af at det kun er én selv der kan gøre det godt nok. Kender du det? Jeg vred mig også lidt ved tanken om at få en ansat i systuen, men jeg kunne ikke magte flere opgaver alene, så der var ingen vej uden om. Enten skulle jeg lukke ned eller også skulle jeg tage en ind, der kunne aflaste mig. Det blev til det sidste. Heldigvis. Alt andet ville have været dumt. Men jeg overvejede det. Og det er jo et faresignal i sig selv.

Efter jeg har fået Tina ind som praktikant har jeg fundet det virkelig nemt og dejligt at uddeligere arbejde. Meget nemmere end jeg regnede med. Jeg har haft min første halve hjemmearbejdsdag, hvor jeg trygt overlod systuen til Tina, og tog hjem og arbejdede med billeder til Alt for Damerne og Bryllupsklar som skal igang med kampagner for næste års brude. Det kommer der mere om i oktober.

Sikken en frigørelse. Det var så rart ikke at være bundet på hænder og fødder. Friheden og fleksibiliteten er helt fantastisk. At overlade sit hjertebarn til en anden er med en vis risiko, men min mavefornemmelse var god. Tina har styr på det. Tak. Vi fortsætter mod tinderne. Woop woop!!!