~ Accessories! ~

I løbet af en sæson kommer der ret mange mennesker igennem skrædderiet. Det er helt vildt dejligt. Jeg bliver så glad i mit lille hjerte når folk ringer og har lyst til at komme forbi. 

Mange af kunderne er "systue-kunder" - dvs. kunder der skal have lagt kjoler op, skiftet en lynlås, syet en knap i eller lukket et hul i et par bukser. Det kan også være nogle, der skal have syet en dug, gardiner til stuen, hynder til båden - ja der er virkelig mange sjove opgaver. Min seneste lidt anderledes opgave var en opgave for et firma i lufthavnen. De maler fly inde i hangarerne og skulle bruge et "plastikhus" til deres malerstativ. Det syede jeg af preseninger - og jeg skulle hilse og sige at selv om jeg har fået god plads, så var det her "hus" over 4 m højt og næsten lige så bredt. Preseningerne var 8 x 12 m så jeg måtte ned hos skiltemaleren og låne hans garage for at klippe det. Så vi løser stort set alle opgaver - store som små.

Den anden del af kunderne er "skrædderi-kunder" - det er de, der kommer og får syet tøj fra bunden af. Jakkesæt, smokinger, kjolesæt, frakker, skjorter, brudekjoler, aftenkjoler, konfirmationskjoler. Men jeg synes ind imellem jeg mangler noget. Jeg mangler de små accessories som kan fuldende det perfekte sæt tøj. Indtil videre har jeg haft øreringe og halskæder hængende, som både konfirmander og brude har været glade for. Nu har jeg valgt at udvide sortimentet med bla. manchetknapper til både mænd og kvinder, smukke silketørklæder til sommerbrug samt lune pashminatørklæder til de kølige aftener. Måske kommer der mere - jeg ved det ikke endnu. Men vi starter med lidt, og ser hvad I siger til det. Jeg forventer at have samples klar i slutningen af november.

Kom glad!