~ Adventspakke til dig! ~

Jul i skrædderietVi skal have gang i lodtrækningen af det andet gavekort på 500 kr. - på søndag den 13. dec. finder vi en vinder, som kan komme ned til os i systuen og skrædderiet og bruge lidt penge - på vores regning.

Ligesom sidst skal du gå ind og LIKE vores Facebookside mai / by Ann Mari Mai, og skrive svaret på spørgsmålet i kommentarfeltet: "Vi har skudt fotoshoots på to forskellige forter - hvilke?". Svaret findes på hjemmesiden www.annmarimai.dk 

Du bestemmer selv om du skal bruge gavekortet på en lille julegave til et kært menneske i din omgangskreds, eller du vil bruge formuen på dig selv. Der er ihvertfald frit valg på alle hylder, så uanset om du har lyst til et lækkert tørklæde, smukke øreringe eller fine manchetknapper, så kom forbi og kig. 

Gavekortet kan også bruges til et skræddersyet jakkesæt med bukser og/eller nederdel, skjorter, cashmere frakker, trenchcoat eller en blazer - hvis det er det der falder i din smag. Vi syr både til mænd og kvinder.

Skulle du have en stak tøj bagerst i skabet som trænger til en kærlig hånd - det kunne være et par bukser der skal lægges op, en jakke der trænger til en ny lynlås, en kjole der er blevet for lille, så klarer gavekortet også et besøg i systuen.

Er du i tvivl om hvad det kan bruges til, så ring endelig. Så skal jeg svare på alle dine spørgsmål.