~ Bryllup 2015? ~

Bryllup 2015Først og fremmest GODT NYTÅR derude! Og tak for et vildt år i 2014! Da jeg for 2 år siden startede skrædderiet op, havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet at jeg skulle stå her hvor jeg er i dag. Det var med en lille smule rysten på hånden, at jeg opgav min faste indtægt og pakkede sikkerhedsnettet væk. Jeg kan jo ikke tillade mig at være egoistisk - med en familie bestående af mand og 4 børn er det ikke ligemeget om der kommer indtægt fra en eller to. Det er ikke en hobby forretning. Eller - det er det OGSÅ. Men der er også meget alvor.
Heldigvis er min rysten på hånden forsvundet og min tvivl gjort til skamme.
Tak til jer.

2015 bliver mit 3. år som fuldtids selvstændig og jeg har høje forventninger til det.

1. marts 2015 åbner jeg op i nye lokaler på Fuglebækvej 3C, 1. Her vil I blive mødt af et stort lyst lokale, blid musik og duften af blomster og nybrygget kaffe. Jeg glæder mig SÅ meget til at invitere jer indenfor i min nye oase.

Jeg vil fortsat lave alt fra reparationer, tilretninger og omforandringer til skræddersyede brudekjoler og skræddersyede jakkesæt. Du kan få syet gardiner, puder og duge, eller købe mine keyhangere, lædertasker, eller laptop sleeves i pels og læder. Og der kommer meget mere i løbet af 2015.

Lige nu skal jeg til at fokusere på BRYLLUP 2015. Så hvis du skal giftes - uanset om du er mand eller kvinde - så kom forbi til en konsultation hos mai / by Ann Mari Mai.

Er du kommende brud og vil du selv være med til at designe din kjole, så kom ned og få en snak. Det er helt uforpligtende. Du får en pris på din skræddersyede kjole indenfor 48 timer sammen med en detaljeret beskrivelse af, hvad vi er nået frem til mht. materialer, snit og design.

Er du kommende brudgom eller gæst til festen, kan du også komme forbi til en konsultation. Her kigger vi på design, snit og materialer, og jeg tager dine mål mens du er her. Vi har en leveringstid på max 3 uger (med få undtagelser), og når du kommer 2. gang for at prøve sættet laver jeg de eventuelle tilretninger der måtte være. Vi skræddersyer både 2 og 3-delte jakkesæt, smokinger og kjole-og-hvidt sæt. Derudover kan du også købe skræddersyede kashmirfrakker, som både er elegante og varme til de festlige aftener.

Med andre ord: Skal du giftes i 2015? Så kom forbi enten sammen eller hver for sig - med din mor eller far, din forlover eller dine brudepiger - I er alle meget velkomne!

Se mere på www.annmarimai.dk eller ring til mig på 61 672 692.

Ses vi hos mai? Det håber jeg...