~ Bryllupstøjet! ~

Tilretning brudekjole jakkesæt bryllupstøjVi stormer mod bryllupssæsonen, og det involverer både brud, gom og gæst. Der bliver syet kjoler fra bunden af (det er det vi gør  her i skrædderiet), der bliver købt kjoler i butikker, på nettet, på loppemarkedet, til lagersalget.
Med mindre du får kjolen syet TIL dig, så skal den oftes justeres lidt. Længde, vidde, strop af, bånd på...kender du det?
 
Som brud skal kjolen bare sidde lige i skabet. Ikke så meget pjat. Du må under ingen omstændigheder falde i skørterne, ej heller må corsagen stå og gabe, så man kan se lige ned i kavalergangen. 
 
Gør mig en tjeneste - sving forbi systuen, og få det tjekket - og fikset om nødvendigt. Du bliver så glad bagefter. Også når du kigger på dit bryllupsbillede om 100 år.
 
Nogle vælger selvfølgelig også at trække på skuldrene, og tænke "skidt med at ærmerne er lidt lange - jeg smøger dem bare op".
Hvis du ikke gider ligne en der har lånt din fars jakkesæt eller synes at kjolens snit mest af alt ligner en 80´er model så gør mig en tjeneste og sving vejen forbi systuen (igen). Måske vi kan hjælpe dig, så du rent faktisk både ser OG føler dig toptunet og lækker i dit nye sæt tøj. Festen bliver så meget sjovere.
 
Er du kommet helt derud, hvor du har mest lyst til at sende dit tøj på forbrændingen, så er det måske nu du skal prøve at få syet et sæt tøj fra bunden af. Du kommer ikke til at fortryde det.
 
Book en tid på 61 672 692 eller i kontaktformularen.
 
Toptunede hilsner fra
Skrædderiet