~ Business Shopping Event hos Danske Bank! ~

Vores Business Shopping Events er en relativ ny ting vi har implementeret i skrædderiet, og det kan stadig være en smule angstprovokerende at møde op i de store firmaer, som fx. hos Danske Bank, hvor vi var i tirsdags. Et flot domicil tæt på Kgs. Nytorv med knirkende parketgulve og højt til loftet. Her går både kvinder og mænd i suits - en dresscode der er helt naturlig. Her havde Alexander taget kontakt til os og valgt at være tovholder på vores business shopping tilbud vi kører for tiden (se blogindlægget "Få op til 10.000 kr at shoppe for"). Der var godt besøgt i mødelokalet, så da dagen var omme gik vi derfra - noget mindre nervøse, og en relation rigere i vores netværk. 

Hvis du skulle have lyst til at invitere skrædderen ud på din arbejdsplads, så ring og book en tid. Så kommer vi ud med dame og herre kollektioner, mapper med lækre metervarer, diverse tilbehør samt masser af ekspertise. Vi tager dine mål og designer jakkesættet, frakken eller skjorten i vores 3D computerprogram sammen med dig. Booker du en tid inden 23. december 2015 kan du gøre brug af Business Shopping tilbuddet, hvor du som vært får 500 kr. pr. solgt jakkesæt i rabat på dit eget køb. Det løber hurtigt op

Lyder det spændende? Så ring og hør om mulighederne på 61 672 692, eller skriv en mail på mail@annmarimai.dk. Vi svarer så hurtigt vi kan.

Mange hilsner

Ann Mari & Co.