~ Den ægte glæde... ~

Konfirmationskjole 2013...så jeg i en af mine konfirmanders øjne, da hun igår kom forbi for at prøve kjolen en sidste gang. Hun hvinede af fryd, hendes øjne lyste af glæde og forventning og hun havde svært ved at sidde stille. Jeg havde siddet lørdag aften og søndag formiddag og nusset med de sidste blondeblomster, stofbetrukne knapper, tyl og silke og slutresultatet var faktisk blevet ret godt - ryggen er helt fantastisk smuk. 
Mine konfirmander i år har alle været meget forskellige i deres stil. Men en ting er fælles for dem - de ved hvad de vil have. Der er ingen slinger i valsen - de er modebevidste helt ud til fingerspidserne. En af dem fulgte sågar 30 forskellige modeblogs for at være opdateret på tidens trend. Er jeg bare blevet en gammel dame? Min konfirmationskjole blev købt i Lilly, den var et væld af Broderie Anglaise, sløjfer og flæser, der var ingen der havde fortalt mig at man kunne bruge hårprodukter til at tæmme sit hår, og makeup til at dække bumser. Hvad angår generel mode, så turde jeg ikke vove mig ind i populære butikker som Nørgaard på Strøget - det var jo der de fikse typer kom...
Jeg har stadig butiksangst når det kommer til de dyreste af slagsen - Louis Vuitton, Hermés, Gucci...hvilket nok er meget godt...
Tilbage til mine konfirmander...de er jo nok et produkt at tiden - af internettet med alle de blogs, webshops og billedmaterialer man kan opstøve. Det er sjovt at følge med i og man kunne jo gå hen og blive inspireret. Jeg ville ønske jeg havde været lidt mere fremme i skoene dengang jeg var 14...havde turdet noget mere. Jeg føler stadig jeg er lidt bagud, men jeg er ved at indhente det...Op i gear UNGE DAME! Afsted - ud og mærke modens puls! Følg med i bloggen eller i nyhedsbrevet, hvis du vil se hvor jeg ender henne. Vi ses derude!