~ En silkebluse med historie! ~

Silkebluse, konstruktionHvordan bruger du dit tøj? Har det kun en praktisk funktion, eller skal det også give mening for dig på andre måder? Er du en klassisk type eller kører du bohemestilen? For nogle mennesker har tøjet en vigtig betydning i hverdagen.
Jeg fik besøg af en kunde, som havde arvet en smuk gammel silkeskjorte fra sin oldemor...den betød rigtig meget for hende. Læs den søde historie her:

"Min oldemor døede da hun var rigtig gammel. Jeg arvede en bluse. Silke. Den er håndsyet. Af hende. Den har brune prikker. Hvert enkelt prik fortæller mig at jeg er forbundet med hende. Hendes datter er min bedstemor. I november sidste år cyklede jeg rundt med et fødselsdagsbrev til min bedstemor i min lomme. Brevet var klar til at finde sin postkasse. Funklende frimærke. Det skulle bare times rigtig for at blive perfekt. I brevet fortalte jeg, at jeg endelig fundet en rigtig dygtig skrædder. Og at der snart var en kopi klar af hendes mors bluse. Husker du den? 
Min bedstemor døede kort før sin fødselsdag. Så brevet har jeg her. Men min nye bluse, den har hvide prikker. Og hver prik fortæller den her historie."

Har du et stykke tøj, der betyder meget for dig, eller bare sidder helt fantastisk på dig - men ikke kan finde den i butikkerne - så er der råd for det. Hos mai / by Ann Mari Mai har du mulighed for at få lavet en skræddersyet model af din ynglingskjole/skjorte/nederdel mm. i præcis det stof du kunne tænke dig. Kom forbi systuen og fortæl din historie!