~ Er du med i en herreloge? ~

Book en skrædder til logeaftenEller måske en mandeklub? For sjov, for alvor? Hvor I dykker ned i whiskyens verden med poker og cigarer og alt hvad det indebærer?
Eller filosoferer over Darwins teorier? Måske strikker I i hemmelighed eller spille rollespil for viderekomne? 
 
Jeg er egentlig ikke så fokuseret på HVORFOR I samles, men mere AT I samles. 
Når I samles, skal der bare være noget at samles om.
 
Og så opstod min tanke. En shopping event for mænd. Til mænd.
 
Mænd - mange mænd - nyder at gå i jakkesæt. 
Men hvis et jakkesæt skal komme til sin ret og klæde personen, der bærer det, skal det passe. Det nytter ikke noget, at ærmet slutter, der hvor din tommelfinger begynder. Så ligner du en konfirmand, der er dukket op i din fars aflagte jakkesæt. Nedtur.
 
En kunde fortalte mig om en fest han havde været til. Ingen - INGEN - af mændene havde et jakkesæt, der passede. Skulderbredde, ærmelængde, taljering, bukselængde, livvidde. Håbløst. Øv.
 
Hos mai / by Ann Mari Mai får vi skræddersyet jakkesættene og skjorterne præcis til dig. Der er masser af lækre materialer. Et utal af farver. 4 kvaliteter. Designs, der passer til din figur. Rådgivning. Vejledning. Her passer jakkesættet faktisk, når du går ud af skrædderiet. På skuldrene, i ærmerne, livvidden og længden. Og så er det til at betale. Ikke så meget pjat.
 
Næste gang I mødes, så book en skrædder fra mai / by Ann Mari Mai. Så kommer vi ud til jeres logeaften*. Så kan I hive de dyre vine op, mens I studerer merino uld, strygefri skjorter og slimfit design. Det er gratis og helt uforpligtende. Og om ikke andet har I fået en hyggelig aften ud af det.
 
Hvis du er smart, er det dig, der melder dig som arrangør. Ringer til os og booker tiden. Så får du nemlig 10% af omsætningen i rabat på din egen ordre. 
 
Vi ses!
 
*Vi kører ud i Storkøbenhavn. Hvis du bor uden for Storkøbenhavn, så ring for nærmere vilkår.