~ Er du også til camping? ~

Jeg så den slet ikke komme! Jeg har aldrig været særlig begejstret for at ligge i telt, lave mad med bunsenbrænder eller vaske tøj i hånden. Så fik jeg børn! Nu er det fedeste at tage på camping. Udendørsliv, plastikstole, transistorradioer, hjemmelavede tørresnore, Uno, paprødvin, glaskartofler og hakkebøf på dåse. Jeg kan se mig selv eje en campingvogn! Det er jo sygt! Men det er der så også en del andre unge børnefamilier der gør. Og elsker det. Lækkert! Men har du nogensinde kigget ind i sådan en campingvogn? Og undret dig over det stof de bruger til hynder og gardiner? Har designeren været på LSD? Og det er i alle campingvogne og autocampere??? Rosa/beige blomsterkaos der skal matche birketræsfinéren. Det er her jeg tænker at det kunne være pænt med et mere up-to-date stof. Sort og hvid stribet. Ensfarvet måske. Eller hvad med nogle PÆNE blomster - a la – Marimekko. Campingvognene trænger seriøst til en revolution på det område, så man ikke forveksler det med et dødssygt venteværelse. Så er du campingvognsejer og vil have skiftet betrækket på hynder, madrasser og gardiner, så kom endelig forbi skrædderiet – det vil være mig en fornøjelse at pimpe din campingdyt til et højere niveau.