~ Få 1000vis af kroner i rabat på skræddersyede jakkesæt - nu også til kvinder! ~

Startsskuddet har lydt! Vi går i luften med skræddersyede jakkesæt til kvinder NU! Og du kan spare 1000vis af kroner hvis du er hurtig.

Efter lang tids hårdt arbejde er vi nu endelig klar med lækre, skræddersyede suits til kvinderne. Flotte taljerede jakker med stramme nederdele og slanke bukser - eller klassiske vidde nederdele og brede bukser. Masser af forskellige detaljer, designmuligheder og 100vis af eksklusive stoffer, som du kan røre ved. På den måde kan du få præcis det jakkesæt der passer dig. 

Priserne falder nok også i din smag. Et jakkesæt med jakke og bukser eller nederdel koster fra 3500 kr. Men hvis du er smart, kan du faktisk få det gratis. Du skal bare booke et mødelokale, der hvor du arbejder og lokke dine andre kolleger med på ideen. Så giver vi dig 500 kr. i rabat pr person der køber, som tak for hjælpen. Dvs. skaffer du 7 købelystne damer, så har du til et gratis jakkesæt*. Kan du kun finde 2, så får du 2 x 500 kr i rabat.

Tilbuddet gælder til og med 30. november.

Hvis du ønsker det, kan det også foregå i dit eget hjem. Så kommer vi forbi med stof, design og kollektionsprøver. Vi kalder det HOMEshopping.

Ring og book mig på tlf. 61 672 692.

HOMEshopping vil være om aftenen kl. 20-22 ca.

BUSINESSshopping kan tilpasses din arbejdsdag (ca. 9-15)

*Du kan opnå op til 10.000 kr i rabat.