~ Farver eller sort/hvid? ~

Silke i farverJeg er ret pjattet med farver...det er min kreative side der spiller kispus med mig. Farver inspirerer mig og gør mig glad. Men de kan også være voldsomme i udtrykket. Det afhænger af tid og sted. Fest lægger som regel op til farver. Og alligevel er den sorte og hvide ende af paletten oftest de mest populære. Det giver ro. Man udstråler klasse og stil i de stramme og enkelte linier. Det er den ordensfikserede del af min hjerne, der elsker sort og hvid. Gerne i kontrast.
Jeg har brugt min eftermiddag med spidset blyant, A4 papir, farvekort, materialekort - og ikke mindst tanker. Tegnet nye modeller til 2014. Nye snit. Nye designs. Og der kom masser af idéer på bordet. 
Har du også en idé, en tanke, et ønske? Jeg har mange forskellige silketyper i mere end 60 forskellige farver. Der er med garanti også en, der passer dig. Så uanset om du skal giftes eller til fest, mangler en lækker skræddersyet hverdagskjole eller leder efter det perfekte skræddersyede business dress, så er der masser af muligheder her hos mai / by Ann Mari Mai. Jeg er uddannet modelsyer, og konstruerer og syr alt fra bunden af og fuldstændig efter dine ønsker. Jeg rådgiver dig også - hvis du har behov for det. På den måde kommer vi sammen frem til det helt rigtige resultat. Alle mine kunder bliver tilbudt en gratis konsultation, hvor kjolen tegnes og der udregnes en pris. Har du mod på en kop kaffe og en uforpligtende samtale i mit lille skrædderi, så book en tid via linket - det er så ærgerligt at fortryde de ting, man ikke fik gjort!