~ Godt nytår ønskes I - fra den glade skrædder! ~

skrædderi og systue amager mai / by Ann Mari MaiKære venner, veninder, familie, gamle kollegaer, nye kollegaer, kunder fra nord, syd, øst og vest.
Jeg vil gerne benytte lejligheden på årets sidste dag til at sige MANGE TAK! Tak til alle jer, der kom forbi skrædderiet og systuen og gjorde 2015 helt spektakulært.
2015 blev året hvor vi flyttede fra det lille hyggelige anneks i haven (eller SKURET som nogle af jer yndede at kalde det!) til et dejligt lyst lokale på Fuglebækvej. Og man er jo bekendt nødt til at investere for at kunne vokse. Så det var det vi fokuserede på i år. Og det lykkedes. TAK for jeres hjælp.
2016 bliver et år hvor vi investerer videre. Der er ny hjemmeside på vej, som skal gøre alting meget nemmere for dig og os. Du skal kunne booke tid via hjemmesiden. Der kommer en webshop. Den bliver intuitiv og skal emme af feinschmeckeri. Billeder, der oser af hygge. Lækkerhed. Eksklusivitet. 
Jeg er begyndt at få hjælp på systuen, så jeg kan frigøre min tid til nye opgaver. Nye drømme. Designdrømme. Idéerne pipler frem som små anemoner i skovbunden på den første forårsdag.
Et nyt år betyder ny start. Jeg bliver altid fuld af forhåbninger, drømme og glæde, når vi rammer 1. januar. Vi starter på en frisk - ren tavle, ny målstreg er tegnet op, READY, SET, GO!!!
 
Ses vi - måske for første gang, måske et gensyn? Jeg glæder mig afsindigt...
 
Pas på jer selv i aften! Og nyd familien, maden, børnenes forventningsfulde øjne, boblerne, kysset og fyrværkeriet.
 
Vi ses på den anden side!
 
Godt nytår!
 
Kærlig hilsen
Ann Mari