~ Gom eller gæst? ~

Brudgom skræddersyet bryllupstøjSkal du til bryllup i år? Dit eget - din bedste vens - din brors måske? 

Og skal du ud og have nyt tøj - skræddersyet tøj til en god pris?

Så kig lige her - hos mai / by Ann Mari Mai har vi forberedt os godt på årets store fester. Og vi har gjort det nemt for dig at vælge det helt rigtige og skræddersyede sæt tøj. Og det kan være temmelig svært at navigere rundt i traditioner, regler og dresscodes. 

For nogle skal det være et klassisk sort jakkesæt med små diskrete detaljer som fx et rødt knaphul i ærmet eller bryllupsdatoen broderet på inderlommen.

Andre bærer en smoking - hvid, sort, marineblå? Hvor vovet skal det være?

Jeg har kunder, der sværger til kjole og hvidt med alt hvad det indebærer af seler, butterfly, høj hat og handsker.

Og så er der de, der er blevet inspireret af en film fra 1920´erne, og gerne vil ligne "ham der du ved nok..." i morning suit med stribede bukser, vest, lang jakke og kravat.

Der er et utal af muligheder og mange gradbøjer reglerne for disse traditionsbundne jakkesæt, hvilket kan skabe en masse røre i diverse kredse.

Jeg synes, man skal gøre, hvad man selv synes er det rigtige - og skulle du være en af dem, der gerne møder op i et ternet kjolesæt til dit bryllup, så klarer vi nok også det.

Kom forbi til en gratis konsultation, og se hvad vi kan tilbyde af stoffer og design. Du bestiller tid på mail@annmarimai.dk eller telefon 61 672 692.

Vi glæder os til at se dig!