~ Gratis skræddersyet jakkesæt!!! ~

Book skrædder på din arbejdspladsHvis du går i jakkesæt til dagligt, så ved du godt hvad et sådant koster. Og uanset prisen, så smider du mange penge efter dem hvert år.

mai / by Ann Mari Mai er et skrædderi, der leverer skræddersyede jakkesæt på 3 uger til 3500 kr. Det er ikke dyrt for et skræddersyet sæt tøj. Men nu kan du faktisk få det endnu billigere. Og det er ikke fordi vi skruer ned for kvaliteten. Kvaliteten er den samme. Men vi har brug for din hjælp.

Lad mig give dig et eksempel:

Du vil gerne have et nyt jakkesæt. Måske vil du gerne have flere, men lad os starte med ét. Du sidder på en arbejdsplads, hvor dresscoden er jakkesæt. I din afdeling sidder I 8 mænd. Alle i jakkesæt. 

Du ringer til skrædderiet og booker en tid. Vi kommer ud til jer med kollektionsprøver, stofprøver, designs og kompetent rådgivning. I løbet af dagen, lad os sige mellem 9 og 15, kommer du og dine 7 kolleger ned og kigger på udvalget. Finder I noget interessant, så får I taget mål, og vi vælger sammen stof og design. Alle mål gemmes i vores database, og du får dem sendt på mail, så du senere hen kan gå ind via hjemmesiden og selv lægge en bestilling, hvis du ønsker det.

Når dagen er omme ser vi hvor mange der har købt. Har 5 af kollegerne købt jakkesæt, får du - som tak for hjælpen - 5 x 500 kr. i rabat på dit eget køb. Køber de alle 7 jakkesæt, har du tjent penge ind til et gratis jakkesæt*. BUM. Den er ikke længere. Nemt, ikk?

Ring på 61 672 692 og bestil skrædderen. Det er den, der bestiller tid hos skrædderen, der er "vært" - og dermed har ret til rabatten.

Tilbuddet gælder til og med 30. november 2015.

Ekstra info:

Vi holder et VIP arrangement tirsdag den 17. november kl. 20-23 på Fuglebækvej 3C i Kastrup - her har I også mulighed for at komme og se på udvalget. Der får alle 15% ved køb på dagen. Meld dig til via linket. Og skriv hvor mange I kommer i kommentarfeltet.

*Du kan opnå op til 10.000 kr i rabat.