~ Hækling er nostalgi! ~

Jeg vil SÅ gerne kunne hækle! Det er hyggeligt, det emmer af nostalgi, og så kan man kreere de fineste, blødeste ting. Men jeg skal vist have lidt mere tålmodighed hvis jeg skal lære alle fagudtrykkene og blive en haj til at hækle. Min svigermor på Island derimod! Hun kan hækle og strikke! Så nu har jeg sat hende i værk. Hun sidder lige nu på Tenerife med sin veninde og hækler små fine blomster, kyser til babyer, små strømper, hårbånd og armbånd til vores og jeres dejlige babyer. Når de kommer herhjem i mine hænder, så pynter jeg dem med fine transparente pailletter og perler, og så er de klar til at komme videre ud i verden og lune en lille baby. Min tanke var at bruge dem specielt til dåbsbørnene, men det er jo i virkeligheden dit valg. Men mine dåbsbørn må gerne være omgivet af nostalgi, romantik og historier. Dåbskjolerne bliver også lavet i et nostalgisk, lidt gammeldags skær. Med hæklede mellemværk, bløde bomuldsstoffer og blondekanter i rene, lækre naturmaterialer. Som jeg skrev i min sidste blog, så er jeg vild med den svenske idyl fra starten af 1900-tallet - de smukke træhuse, bomuldskjolerne, der trods jord og støv stadig er så uendeligt smukke, engblomsterne og de hvide havemøbler der samler familierne på de lune eftermiddage til the og honningmadder. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er begejstret for historien og hele det romantiske lys, der præger den svenske sommer. Og det vil jeg gerne føre videre til mine dåbskjoler og dåbstøj til drengene og pigerne. Inden længe kommer der billeder af de små hæklede accessories til babyerne. Følg med her på bloggen eller tilmeld dig nyhedsbrevet.