~ Har du stadig ikke fundet din brudekjole? ~

Bryllup 2015 BrudekjolerOg skal du giftes i 2015? Så er du nok ikke den eneste. Rigtig mange kommende brude har drømt om deres bryllup i mange år, men når planlægningen går i gang bliver de i tvivl om kjolen. Skal den være marengs eller petit - med eller uden blonder - v-hals eller bådudskæring - korte ærmer, lange ærmer, ingen ærmer? De fleste går på messe og derfra ud og prøver 3000 kjoler. Det er både godt og skidt. Nogle bliver mere forvirrede, andre finder som minimum ud af hvad der ikke klæder dem. Og så er der selvfølgelig de, der prøver 1 kjole og så er den ikke længere. Bum. Næste punkt på bryllupslisten.

Hos mai / by Ann Mari Mai kommer der alle slags kunder. Nogle har en idé, de har puslet med. Nogle ved præcis hvad de vil. Og nogle er helt fortabte. Det er dog de færreste - heldigvis. Uanset hvilken vinkel du kommer med, så tager vi altid lige en snak om kjolen. Materialer, design, stil, detaljer. Og det giver et godt overblik over situationen både for dig som kunde, men også for mig som den udøvende part. Jeg har ikke stangmodeller hængende du kan prøve. Alt foregår på hvidt papir med en blyant i hånden. Vi kigger farve- og materiale kort, og skitser din kjole op ud fra billederne i hovedet og samtalen vi tager. Når vi har vendt det hele, kan jeg give et tilbud på opgaven. På den måde er det helt uforpligtende for dig, og efter tilbuddet ligger bolden hos dig, så du bestemmer selv hvad vi gør.

Takker du ja, går processen igang. Vi booker 3-5 prøvninger og derfra arbejder vi os frem mod resultatet. Med præbookede prøvninger har du et helt klart overblik over hvornår din kjole er klar. Det giver ro i sindet. Der er trods alt mange ting der skal klappe op til den store dag. Og jeg skal nok sørge for at alt der vedrører kjolen er i kyndige og sikre hænder.

Så mangler du stadig kjolen til dit bryllup? Så slå vejen forbi eller ring på 61 672 692 og book en tid. Jeg glæder mig til at høre fra dig!