~ Homeshopping event / Jakkesæt til kvinderne ~

Går du i jakkesæt til hverdag? Eller når du skal til møder? Eller en tur i byen? På en vigtig forretningsrejse eller middag med cheferne?

mai / by Ann Mari Mai er et skrædderi, der leverer skræddersyede jakkesæt med nederdel og/eller bukser fra 3500 kr. Vi har rigtig mange stoffer i forskellige lækre kvaliteter (uld, merinould, uld/polyester blandinger). Design mulighederne er mange, og der er helt sikkert også et snit der passer dig.

Som noget nyt tilbyder vi nu homeshopping events, hvor du kan booke skrædderen hjem i din dagligstue. Inviter veninder og kolleger over til hygge, og se hvad vi har i kollektionerne. Udover jakkesæt har vi også kashmirfrakker og skjorter samt tørklæder og manchetknapper.

Ved et homeshoppingarrangement får du masser af vejledning, og vi tager mål, beslutter stof og design, alt imens du drikker kaffe, spiser kage og hygger dig.

Som værtinde belønner vi dig med en rabat ordning på 500 kr. for hver person, der lægger en ordre. Dvs. hvis 5 af dine veninder køber et jakkesæt, får du 5 x 500 kr i rabat på dit eget køb*. Det løber hurtigt op.

Tilbuddet gælder til og med 30. november 2015.

Så book en tid hos skrædderen, og få samtidig en hyggestund med veninderne.

*Du kan opnå op til 10.000 kr i rabat.

Ekstra info:

Vi holder et VIP arrangement tirsdag den 17. november kl. 20-23 på Fuglebækvej 3C i Kastrup - her har I også mulighed for at komme og se på udvalget. Der får alle 15% ved køb på dagen. Meld dig til via linket. Og skriv hvor mange I kommer i kommentarfeltet.

Ses vi?