~ Hos MAI er det DIG, der har bukserne på… ~

Læs om vores jomfrurejse ind i pressens verden...

Skrædderiet og systuen mai / by Ann Mari Mai lancerer ny hjemmeside – det er godt nyt for mænd og kvinder, der ønsker skræddersyet tøj, hvor fokus ligger på god service, høj kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Tøjet skabes i et tæt samarbejde mellem designer og kunde.  

Bag hjemmesiden står Ann Mari Mai - iværksætter med stort I, mor til 3 små drenge på 1, 3 og 4 år og gift med IT chef Sigurdur Gudnason. Hun designer og skræddersyr kjoler, som kvinderne drømmer om. Hun har tidligere stået bag hjemmesiden Privilegiumbrudekjoler.dk, men nu har firmaet fået vokseværk, navnet er ændret og visionen fornyet.

”Jeg vil gerne give folk noget personligt – noget de bliver rigtig glade for, og som betyder noget for dem. Det er en meget personlig proces, både for mig og mine kunder at skabe en kjole og give den liv. Inspirationen undervejs, den kreative dialog med min kunde, udviklingen af drømmen – det hele giver mig livsvigtig essens i hverdagen”, fortæller Ann Mari Mai.

Og kunden er med fra start til slut så ingenting er overladt til tilfældighederne. Ann Mari Mai inddrager helt bevidst sine kunder i alle beslutninger, så slutresultatet er præcis den kjole, hun drømmer om – uanset om det måtte være en brudekjole, festkjole, konfirmationskjole, businesskjole eller hverdagskjole. Det er en af hjørnestenene i firmaets filosofi.

”Min målsætning er at skabe et stykke tøj, som min kunde bliver lykkelig for - forelsket i. Under processen kan ønskerne ændre sig, og det er derfor jeg bevidst opfordrer til dialog og evaluering hele vejen igennem. Der skabes et rum for gensidig forståelse, og resultatet bliver præcis som kunden ønsker det. Og så ved jeg, at jeg har gjort mit arbejde ordentligt”, siger Ann Mari Mai.

Som pendant til kvindernes skræddersyede kjoler findes der nu også en verden for mændene. Med skræddersyede jakkesæt, skjorter, frakker samt smokinger og kjole og hvidt giver den nye hjemmeside også mænd mulighed for at iklæde sig et skræddersyet sæt tøj. Her er det værd at bemærke, at du som mand selv kan være med til at designe tøjet, tillægge det adskillige detaljer og vælge blandt mange forskellige metervarer. Er du mageligt anlagt, så kan det hele gøres hjemmefra sofaen af, men ønsker du et professionelt øje på designet, rådgivning omkring stofkvaliteterne samt en kyndig hånd til at foretage måltagningen, så kan Ann Mari Mai også klare det. Det skræddersyede tøj leveres ca. 2-3 uger efter bestillingen er lagt.

”Der er rigtig mange mennesker, der ikke passer en standardstørrelse. Hos mig kan de få tøj, der er designet til deres figur, og ikke omvendt – og jeg garanterer at både din bankbog og din krop har det godt, når du går herfra”, smiler Ann Mari Mai.  Hun fortsætter: ”For mange mennesker er økonomien det, der afgør, hvorvidt man køber eller ej. Vores filosofi er, at alle skal have råd til et skræddersyet sæt tøj – derfor gør vi alt for at holde omkostningerne nede, og dermed kunne tilbyde høj kvalitet til billige penge.”

Hos mai / by Ann Mari Mai er det vigtigt, at hver enkelt kunde får en god og personlig oplevelse. Det skal være nemt, enkelt og billigt at bestille et skræddersyet sæt tøj. Visionen er at være det foretrukne alternativ til stangtøj.

”Jeg lytter meget til ønsker og behov for at kunne opfylde drømmene hos mine kunder. Hos mai  / by Ann Mari Mai er det naturligt, at kunden er i centrum med mig som rådgiver og vejleder. Det gælder både for mændene og kvinderne. Det vigtigste er, at min kunde går personligt beriget herfra, og er 100 % tilfreds med sit nye skræddersyede tøj.”

Også konfirmander og små børn kan få syet kjole eller jakkesæt til den store dag hos mai / by Ann Mari Mai. Senere vil det også blive muligt for kvinder at få syet jakkesæt med bukser eller nederdel.

Med firmaets nye linje og den re-designede hjemmeside satser Ann Mari Mai hele butikken. Hun har sagt sit faste job op for at hellige sig sit eget koncept. Og der er allerede ordrer i bøgerne.

Om Ann Mari Mai

Ann Mari Mai er 38 år og gift med IT-chef Sigurdur Gudnason. Parret bor i Kastrup med deres tre drenge, der er født inden for 3 ½ år. Hun er uddannet modelsyer fra Ishøj Tekniske Skole. Ann Mari Mai er datter af Peter og Marianne Mai, der begge blev uddannede hos manufakturhandler Martensen i Hillerød. Forældrene drev senere Tekstilvarehuset i København, så Ann Mari Mai har fået interesse og evne for skrædderhåndværket ind med modermælken.