~ Hvem siger at regn og gråvejr er skidt? ~

Puder i læder og kludetæpperJeg skal være den første til at bekende at mit humør svinger i takt med vejret - jeg springer rundt som et gedekid, laver englehop i haven og nynner når solen skinner - det er lidt anderledes når jeg vågner op til regn, mørke og blæst - som forleden morgen. Jeg sov til middag, tændte stearinlys, fordrev kulden med kaffe og følte at mit indre maskinel var ved at gå i stå. Men så slog det mig! Vinteren må bare ikke blive grå og trist - og når solen ikke skinner, så må man lyse dagene op med andre midler. FARVER! Glade farver! Efter en fantastisk tur på GAIA Museum i Randers, hvor farverne spiller en kæmpe rolle i deres univers fik jeg en kæmpe trang til at sætte nogle store, smukke farveklatter i mit eget univers. GAIA er et museum, der udstiller Outsider Art, dvs. kunst lavet af outsidere, mennesker med forskellige diagnoser. Tro mig - der var sjæl i hvert eneste maleri, tegning, skulptur. Det var en vild og intens oplevelse. Kunst af mennesker, der havde noget vigtigt at fortælle med deres billeder. Medarbejderne på GAIA er også "outsidere", der laver fantastiske ting med deres hænder. Og jeg havde lyst til at købe det hele...men jeg skulle hjem med toget og måtte ligesom begrænse mig til et rødt/lime/tyrkis/lilla - farvet fuglehus til haven - men sikken en fest vores fugle skal have til næste forår. Turen til GAIA gav mig et farve kick af den anden verden. Så da efteråret ramte mig forleden morgen var der kun én vej: Ud i systuen og kreere - bruge min inspiration. Her kan du se hvad der kom ud af det: Kæmpe gulvpuder (90x90) i klud/læder. Læderet kan tørres af og er holdbart, kludestykket giver din hjerne et farveboost, der virker som champagnebobler på en forårsdag. I eksemplet er der brugt hvidt læder på gulvpuderne og sølvcoatet på den lille. Forfriskende og praktisk på samme tid. Du kan også få dem i mindre størrelser (40x40, 50x50 og 60x60). Pris 800.-/1200.-/1600.-/2300.- Kom an vinter!