~ Hvornår var du sidst hos skrædderen? ~

Har du nogensinde ejet et skræddersyet jakkesæt eller en skræddersyet kjole? Det er en helt speciel følelse at iklæde sig tøj, der er syet efter dine personlige mål. For ikke at tale om den tilfredshed det giver når man selv har været med til at designe brudekjolen, festkjolen, habitten eller frakken. Skræddersyet tøj er en hver mands ret uanset form og figur. Det er det, der er idéen med hele konceptet. I alle lande findes standardstørrelser. Men hvad der er en standard størrelse i Danmark er ikke nødvendigvis standard i USA. Samtidig laver alle tøjmærker deres egne standardmønstre, så hvis du er en str. 38 i H&M er du næppe tilsvarende i French Connection.
Hos mai / by Ann Mari Mai får du skræddersyet tøj designet til dig og din figur. Det betyder at du får tøj der komplementerer alle dine smukke former og fjerner fokus fra eventuelle skavanker. Du behøver ikke længere bekymre dig om hvorvidt tøjet strammer om maven, om ærmerne stumper eller om bukserne skal have bælte i for at holdes oppe. Og vigtigst af alt - du behøver ikke bekymre dig om prisen - den er lavere end du tror! Skræddersyet tøj fra mai / by Ann Mari Mai er designet for din skyld - med personlighed og hjerterum.
Vi har udvidet åbningstiden, og du kan nu bestille tid til konsultation og prøvning på alle hverdage mellem kl. 19.30 og 21.30.