~ Julegaver til DIG og dine! ~

Keyhanger julegave 2013De fleste er nok begyndt at TÆNKE på julegaver - men der kan somme tider være langt fra tanke til handling, og pludselig står man i sidste øjeblik og mangler den vigtigste af dem alle.
Jeg har et par bud på nogle lækre og smukke julegaver til dig og dine nærmeste. 
De fleste har efterhånden en bærbar computer eller en iPad - men hvad med den fede taske, din nye bedste ven skal ligge i? For det er vel lige så vigtigt? Hos mai / by Ann Mari Mai designer vi flotte, smukke og lækre tasker i sælskindspels og læder til dine bærbare gadgets. Indvendigt gemmer der sig et farvespil, som forhåbentlig bringer smilet frem på dine læber og får dig til at elske din taske.
Har du allerede laptop sleevet, så kunne en af vores flotte, unika keyhangere med store træperler måske være en mulighed? Vi kombinerer dem med farvestrålende, vilde og helt igennem skønne perler, der spreder glæde og opmærksomhed hvor du kommer frem. Det er ikke kun en keyhanger - det er et smykke - både til mændene og kvinderne. 
Jeg er igang med at lave både kæder og tasker, så der bliver masser at vælge imellem. Følg med på hjemmesiden eller send mig en mail på mail@annmarimai.dk, hvis du har specielle ønsker. 
Det bliver en god jul!