~ Kære mænd - er I klar til efteråret? ~

Skræddersyede jakkesætBryllupssæsonen går på hæld sammen med sommeren, og jeg har sendt rigtig mange mænd ud ad døren med et skræddersyet jakkesæt på armen, smilende og godt tilfredse med, hvor nemt og bekvemt det egentlig var at købe en lækker skræddersyet habit til årets fest. Mænd ytrer sjældent ønske om at bruge mange timer i et stormagasin, for at lede efter et jakkesæt der sidder nogenlunde. Der er nogle ganske få regler: Det skal gå hurtigt, det må ikke koste en bondegård, og så skal det sidde perfekt. 

Hos mai / by Ann Mari Mai opfylder vi alle 3 krav. 
Du bestiller tid til en konsultation enten ved at ringe eller sende en mail. Herefter gennemgår du 3 trin:

1. Vælg stof 
2. Vælg design. 
3. Måltagning

Det tager under en time. Efter 2-3 uger får du leveret dit jakkesæt. Til en pris du får svært ved at sige nej til.

Så kære mænd! Lad nu være med at pine jer selv med et propfyldt shoppingcenter lørdag eftermiddag! Tag hellere din kæreste i hånden og baby under armen og kom ned i skrædderiets uformelle og behagelige omgivelser - her vejleder og rådgiver jeg dig gennem hele processen, så du ender med et skræddersyet jakkesæt, der passer dig - både indvendigt og udvendigt.

Er du på en arbejdsplads, hvor det kunne være interessant for jer at booke os til et arrangement, så kommer vi gerne ud til jer og viser materialer frem samt tager mål af de, der måtte have interesse for det. 

Udover skræddersyede jakkesæt (med og uden vest), syr vi også skjorter, smokinger, morning suits og lækre kashmirfrakker til konkurrencedygtige priser. Var det noget med en varm kashmirfrakke, når du lige om lidt skal ud og nyde de brændte farver i efterårsskoven?

***

Overgangen fra sommer til efterår er min absolutte favoritårstid. Farverne bliver brændte, skyggerne lange, og de sidste varme solstråler kæmper en forgæves kamp mod den kølige luft. Det er snart tid til stearinlys og store bløde sjaler. Tid til eftertænksomhed og tilbageblik. Som sidenhen skal bruges i nuet og i tiden frem som inspiration til næste års små og store successer. Personlige og professionelle.

Glædelig sensommer!