~ Kender du Trustpilot? ~

Jeg ved jeg skal passe på nu...jeg bevæger mig nemlig ind i Jantelovens kedelige og fordømmende univers, hvor man ikke må blære sig, prale eller råbe op om sine præstationer. PYT siger jeg. Skidt PYT med det. Jeg gør det alligevel.

Kender du Trustpilot? Det har efterhånden eksisteret nogle år, og har - synes jeg - et meget godt ry for at være stedet hvor folk giver deres mening om andre til kende. Firmaer vel at mærke. Du kan ikke gå ind og svine din svigerfar til derinde - til gengæld kan du med lidt god vilje lukke og slukke for den lokale grønthandler, hvis du faldt over en rotte på vej ind for at købe dine grønne asparges. Trustpilot er som ordet antyder - en troværdig guide til hvor du skal handle, men i særdeleshed til hvor du ikke skal handle. Jeg lærte en gang på handelsskolen, at det tager 10 gode oplevelser at opveje 1 dårlig. Man skal ikke lave mange overspringshandlinger før det bliver temmelig meget op ad bakke for butikken og dens kunder - eller de kunder der måtte være tilbage. 

Trustpilot er ikke noget man bare melder sig til. Eller får smidt i nakken når man åbner op som selvstændig. Det koster. Og det koster ikke billigt. Men jeg har valgt at investere i det, fordi det gør mine kunder trygge. Det er mund til øre markedsføringen, der virker bedst på os. Hvis naboen har fået en succesoplevelse ud over det sædvanlige hos den nyåbnede frisør i hovedgaden, så er man tilbøjelig til at gå derned og få den samme oplevelse. Jeg har i skrivende stund 87 anmeldelser på Trustpilot. 85 af dem er 5 stjernede anmeldelser. 2 er 4 stjernede. Det giver mig en top 3 placering indenfor herretøj og en top 6 placering indenfor dametøj. YES!!! Det er SÅ vigtig markedsføring for mit lille firma, der er super afhængig af, at kunderne er glade og tilfredse. Hvis de ikke er det, så lukker jeg i løbet af no time. Og det gider jeg ikke. Min systue og mit skrædderi er mit hjertebarn (det 4. i rækken). Det er hårdt, jeg knokler for at få det til at vokse og ind imellem kan jeg mærke frygten for at hele korthuset kollapser - for mange kunder, for lidt tid, børn der skal hentes, familien, der skal passes...men det lykkedes, og hver dag bliver jeg klogere og bedre til at jonglere alle opgaverne på plads i de rigtige kasser. Tak til min tålmodige mand og mine altid tilgivende børn. Uden jer, intet mai / by Ann Mari Mai.

Tjek Trustpilot ud her.