~ Konfirmation 2015 - er det din tur i år? ~

Konfirmation 2015Luk øjnene og fortræng et øjeblik rusk og regn. Drøm i stedet om foråret - de første erantisblomster, varmen fra solen og den første dag man kan gå udenfor uden jakke.

Er det en tid du glæder dig til? Jeg tror vi alle glæder os, men der vil være nogle unge piger og drenge i 14 års alderen der glæder sig endnu mere. Det er nemlig konfirmationstid!

Og jeg ved at du har spekuleret på den kjole siden der sidst var konfirmationer - hvordan skal den se ud, hvilke sko, strut, ikke strut, corsage, med stropper - der er 1000 spørgsmål i dit hoved, og din mor ser fortvivlet på dig, når du fortæller hende hvor kort den skal være.

Jeg har haft et hav af konfirmander og deres mødre - i år bliver nok ikke nogen undtagelse. Jeg designer alt fra bunden af, og det er dig der sætter kursen. Du kan jo sige til din mor at hun også kan få designet en kjole hernede.

Slå vejen forbi mai / by Ann Mari Mai og lad os snakke om hvilken kjole der passer til dig.

Jeg glæder mig til at se jer!

Kærlig hilsen
Ann Mari Mai