~ Lune kashmir frakker ~

Efteråret rusker i os, og inden længe står vinteren for døren. Jeg har fundet både halstørklæde, hue og vinterjakker frem til mine drenge. Min egen Parka har været fast inventar i garderoben...tjaa...det meste af "sommeren", men nu kan jeg virkelig mærke dens styrker. Og den er rigtig god til hverdag - men når jeg skal være pæn, have kjole på, til fest eller lignende, så er det bare lidt pænere at have kashmirfrakken på. Den er varm, blød og hyggelig - og samtidig ganske klædelig og feminin. Det er parkaen ikke. Den er praktisk.

En kashmirjakke kan bruges til alt - fest, hverdag, bytur, biograftur, gåtur. Den falder aldrig ved siden af.

Hos mai / by Ann Mari Mai leverer vi en skræddersyet kashmirfrakke på 3 uger. Både til mænd og kvinder. Hvis du kommer forbi, kan du sætte dig i dronningestolen og kigge på de eksklusive kvalitetsmetervarer, designmuligheder, farvevalg etc. Vi hjælper, vejleder og giver gode råd. 

Priserne starter ved 3500 kr. 

Du er velkommen til at ringe i forvejen og bestille tid på 61 672 692. Det er altid en god idé.

Jeg håber vi ses!