~ Mie Bilberg blogger om MAI ~

Drømme skabes ikke bare i systuen, også derude på...google.

 

Drømme kan købes hos mai by Ann Mari Mai.
Jeg skal fortælle dig her hvordan.
Men først, hvordan dette lille dreammaking sted blev skabt.

Ser du, jeg kender Ann Mari fra børnehaven, hvor vores børn går. For 11/2 år siden besluttede Ann Mari sig for at udleve hendes drøm om eget design- og systue. Det er der mange der drømme om - kun få har succes og Ann Mari er én af dem. 

Forskellen kan selvfølgelig være selve håndværket, men mange gange er det forretningssansen.

Ann Mari syer drømmekjoler, brudekjoler, balkjoler, konfirmationskjoler, hun syr havfruekostumer og sender dem hele vejen til Kina, hun laver skræddersyet jakkesæt, keyhangers og meget andet lækkert.

Folk finder hende på nettet og kører hele vejen fra Slagelse til Amager med drømme og forventninger på niveau med en håbefuld X-factor deltager.

Hun har nemlig gjort sig umage, STOR umage med hendes hjemmeside. Personlige historier, der rækker hånden ud, for at skabe relation til dig. Spotlight fortællinger, hvor du er stjernen. Hun skriver "det er dig der skal til fest, så du bestemmer"

Billeder i massevis af hendes kreationer, brudepar hun har hjulpet og hvordan hun arbejder. Der er al mulig grund til at føle sig tryg.

Og er du alligevel lidt i tvivl, så har Ann Mari - trustpilot ! Hvor mange enkeltmandsvirksomheder, har du set med trustpilot? Ingen? - me either. Det virker! Sammen med superoptimeret SEO arbejde - stormer Ann Mari´s biks frem på google, når du googler noget i nærheden af skrædder! 

Topprofesionelle hjemmesider er heldigvis ikke kun forbeholdt de store virksomheder. Desværre er det bare alt for sjældent, at de små prioritere deres hjemmeside og gør den lige så lækker, opdateret og indbydende som den nypyntede gine i vinduet ud mod gågaden.

Hvis du besøger Ann Mari´s hjemmeside, så læg mærke til kommunikationen.

Hun kommunikere personligt. Hun skriver, du og dig Hun er personlig og relationskabende. Du køber ikke kun skrædderens håndværk, du får lidt af Ann Mari´s hjerteblod med.

Hjemmesiden har en chatfunktion! Det er SÅ professionelt og pludselig bliver skrædderen så tilgængelig ! 

Intet sælger som word of mouth - derfor er det en rigtig god investering, at få et systematisk anbefalingssystem, især hvis du mener, at du er anbefalingsværdig :). Det skaber tryghed og for mange piger, er tryghed i høj kurs, når den perfekte kjole skal sys til bryllupsdagen.

Jeg bliver begejstret når jeg oplever virksomheder som mai by Ann Mari Mai. Hvor man gør sig umage både med produktet og med sin markedsføring. 

En død hjemmeside, der fungerer som et opslag i telefonbogen - det gør ikke meget for dig. Omvendt er du ikke på nettet eksisterer du ikke.

Alligevel - er det den eksistens nogen virksomheder vælger. Fx. den lokale frisør, jeg har forsøgt at booke tid hos siden i lørdags. 

Jeg googlede hende og det bedste jeg fandt var en kontaktadresse på de gule sider! Ikke engang en hjemmeside?! Telefonen svarer man ikke nødvendigvis på en travl lørdag, den klarer telefonsvareren. Fint nok - men bliver den aflyttet? Muligvis ikke. Så skrives en mail. Bliver den svaret ? ikke endnu ihvertfald. Mellem os 2 - det er sgu håbløst at drive forretning på de præmisser?! Jeg har ingen idé om, hvordan hun hverver nye kunder.

Det er tilgengæld er det meget tydeligt for mig, når jeg møder en businesswoman som Ann Mari, der nærmest favner sine kunder længe før de overhovedet lander på hendes hjemmeside - alene pga det SEO arbejde hun har implementeret..SMUKT håndværk - også kjolerne..

Følg Mie Bilbergs blog