~ Mine kunder betyder alt! ~

Tilfredse kunderMin far er typen der holdt døren for fru Hansen, når hun trissede ud af butikken. Sagde pænt goddag og ”Farvel og tak”, når kunderne gik. Det er ikke ret tit jeg konverserer med ekspedienterne i butikkerne i dag. Den gode service er skubbet til side til fordel for en hurtig, effektiv og billig betjening. Hvad blev der af at nurse kunderne? Kommer det igen? Jeg prøver at værne om den gode service i skrædderiet og systuen. Det koster mig jo ikke noget. Være tilstede og interesseret i mine kunder. Nogle kommer mange gange, og så kan relationen udvikle sig til et bekendtskab, hvor jeg efterhånden kender navnet på manden, børnene og hunden. Andre kommer én gang, men fortæller videre om den lille systue på Fuglebækvej. Det vigtige er, at folk går glade ud af min butik. At de husker mig, og tænker ”godt arbejde og glad service”. De får alle sammen et lille stykke af mig med hjem – et smil, en kommentar, et vink og så selvfølgelig et ordentligt stykke arbejde. Og besøgstalene taler for sig selv. På Trustpilot har vi i skrivende stund 120 anmeldelser hvoraf de 116 er 5-stjernede og resten 4-stjernede. I min 10-årige karriere kan jeg tælle mine utilfredse kunder på én hånd. Så selvom der er tider, hvor jeg ønsker mig til den anden side af jorden til sol og strand, så er det fedt at vide at der er nogen der har brug for mig og MAI. Jeg glæder mig til at tage imod dig i Skrædderi & Systue mai / by Ann Mari Mai på Fuglebækvej 3C i Tårnby. Velkommen til!