~ NetværksBOOST! ~

Netværk sparring Halløjsa!

For et par uger siden præsenterede min kære mand mig for et nyt begreb (ihvertfald i mine øre): Netværksmøder! Det vil sige jeg havde da hørt om de her grupper der mødes på kryds og tværs af brancher og interesser, men det virkede for "voksent" eller forretningsagtigt til min smag. Nu har jeg jo så giftet mig med en forretningsmand, som ser på de kolde og kyniske facts som økonomi, markedstendenser og mersalg! Jeg hører mere til den der ser farver, former og fantasi. Så ind imellem tørner vores verdner lidt sammen - på godt og ondt. Forleden præsenterede han så ordet "netværksgruppe" for mig. Jeg tror ikke jeg reagerede, før han fortalte at det foregik kl. halv syv til halv ni hver onsdag. Hmmm...hvordan skulle det kunne lade sig gøre rent logostisk - vi har børn der skal til spejder på det tidspunkt????? Ja, det er så kl. halv syv om morgenen! OM MORGENEN??? 06.30-08.30????? Hvor urealistisk og tro at jeg overhovedet kan bevæge mig på det tidspunkt af døgnet. Hvad havde han forestillet sig???

Men som altid ender det jo med at jeg alligevel tøffer afsted kl. 0615 en onsdag morgen i december for at gå til netværksmøde. Jeg kunne jo højst dø af det!!! Det gjorde jeg så ikke! Tværtimod! Efter to timer i et rum med entusiastiske iværksættere af alverdens karakterer var jeg fuldstændig blæst bagover. Jeg startede med at træde ind på Copenhagen Danhostel (som for øvrigt var min arbejdsplads for 19 år siden) - her møder jeg først en af mine kunder, som arbejder i receptionen, får et stort kram og et dejligt smil. Tak Thomas - dagen startede da ok. Derefter gik jeg ind i deres flotte restaurant hvor jeg blev modtaget af glade, nysgerrige og spændende mennesker, der minglede rundt mellem hinanden og snakkede. Jeg faldt i snak med de tre første indenfor 10 minutter, fik kaffe, juice og morgenmad, og fandt en plads i lokalet.

Herefter fulgte 1½ times virkelig effektiv networking, hvor vi præsenterede os selv og vores virksomhed for hinanden, der var oplæg fra en fotograf om hans firma, et andet indlæg om hvordan man mingler, vi udvekslede visitkort og referencer, og midt i det hele fik jeg to nye kunder, som gerne ville bruge min ekspertise indenfor skrædderi. Det hele foregik på yderst proffesionelt niveau uden spildtid, man gav hånd og sagde tak, og hele sessionen sluttede af med lidt mere mingling.

Jeg var høj da jeg kørte derfra i den friske morgenluft. Det var kun lige blevet lyst og vi kunne alle nå tilbage på arbejde i ordentlig tid. Det var virkelig fedt. Jeg skal helt sikkert derud igen, og blive mere inspireret, sparre, og muligvis erhverve nye kunder. Det er jo altid dejligt når der er nogen der kender nogen der kender nogen...

Der var en, som grinede i skægget, da jeg fortalte om den store succes. Gæt selv hvem...