~ Så kom kollektionerne! ~

Skræddersyet dametøj jakkesæt frakkerJeg er ved at gøre klar til det lille event i skrædderiet imorgen, tirsdag. Det bliver hyggeligt.

Jeg har hængt både herre og damekollektion op på stativ, så de er klar til at blive besigtiget af nysgerrige øjne og fingre.

Og det ser rigtig fint ud - jeg er selv ret vild med en figursyet blazer til kvinderne i paisleymønstret sort velour. Med gyldent foer. Den er SÅ flot!!! Nærmest 3 dimensionel i stoffet, som spiller så flot i lyset. Sæt den sammen med læderbukserne fra forleden, silkeblusen og en god portion smykker - så har vi et toptunet sæt til både hverdag og fest. Den udstråler elegance og lækkerhed og sætter prikken over i´et i et hvert casual look. Den kommer også i en mørkeblå udgave. Jeg tester den lige på søndag til mine forældres guldbryllup - sammen med læderbukserne - måske det kan vække lidt forargelse i de støvede rækker?!? Hahaha...

Udover den fine blazer er der 3 jakkesæt og en lækker uld/kashmir frakke til kvinderne. Jakkesættene er 3 vidt forskellige modeller med både nederdel og/eller bukser til. Dette for at give dig et lille indblik i alle de designmuligheder der er. Du kan se alle mulighederne på vores skærm i skrædderiet, og samtidig mærke materialerne og se farverne.

Til herrerne præsenterer vi også 3 forskellige jakkesæt i blå, sort og grå. Der vil også være to fritidsblazere, som kan bruges til hverdagsbrug med et par jeans og en t-shirt, eller til en pæn middag med en skjorte under. Samtidig har vi en uld/kashmirfrakke i et flot taljeret snit samt en virkelig stilig blå smoking med sort revers. Der vil også være eksempler på skjorter. Resten kan du se på vores skærm i skrædderiet.

Skræddersyet herretøj jakkesæt frakker

Det er nu på tirsdag den 17/11 det sker. Mellem kl. 18 og 22. Jeg medbringer bobler, chokolade og god musik. Kommer du?

Jeg håber vi ses

- på Fuglebækvej 3C i Kastrup. Der er masser af parkeringsmuligheder.