~ Så røg der endnu en mand! ~

Endnu en mand røg igennem skræddermøllen og kom ud på den anden side i et virkelig fint og anderledes sæt bryllupstøj. 

Steven er perfektionist til fingerspidserne, og det var sindssygt vigtigt for ham at alt var snorlige og lækkert. Han kom op til mig i skrædderiet med et anderledes ønske om et kjolesæt til hans bryllup. Sættet skulle være blåt med blåt silkerevers, skjorten og vesten kridhvid, hvid butterfly, brystknapper, manchetter - hele pivetøjet! Og i sin inderlomme satte vi en lille fin lyseblå sløjfe ved siden af hans navn, som var broderet på inderlommen.

Her er hvad han selv skrev efter brylluppet:

"Det var en helt ualmindelig god dag hvor alt gik op i en højere enhed, så vi er meget taknemmelige. Tøjet fik jeg meget store roser for, så det er hermed sendt videre til dig og din yderst dygtige og professionelle måde at arbejde på. Jeg været yderst tilfreds med vores samarbejde, og vil kun tale positivt om din systue."

Totalt optur! Jeg bliver så glad for så skønne efterdønninger, at jeg med det samme er klar til at tage imod næste års brudgomme. 

Vinter - skynd dig så det kan blive forår, og vi kan få sendt flere mænd igennem møllen!

Vil du bestille en tid til måltagning og design, så ring til mig på 61 672 692 eller send mig en mail på mail@annmarimai.dk