~ Skal du konfirmeres til foråret? ~

Konfirmation 2016 konfirmationskjoleOm lidt lukker vi ned for 2015, og et lyslevende, dejligt og varmt 2016 åbner sig for dine fødder. Vi springer ind i det med et sind fuld af håb om at dette år bringer masser af glæde og kærlighed med sig.

Nogle, der nok især glæder sig er de 13-14 årige. De, der skal konfirmeres i løbet af foråret. Det bliver deres første RIGTIGE fest. Min egen bonusdatter Silja er en af disse unge håbefulde sjæle, der glæder sig og har talt ned i ca. et år. Det er også en stor dag. Og forventningerne er tårnhøje. 

Jeg husker min egen konfirmation. 1989. Sct. Jacobs Kirke på Østerbro. Konfirmationskjole i broderi anglaise fra Lilly. Store flæser. Masser af vidde. Sløjfe. STOR sløjfe. Hvide blonde strømpebukser. Blondehandsker. Jeg har den stadig. Eller det vil sige min mor havde gemt den, og jeg fik den overdraget for et par år siden. Deja vú. Af den gode slags, vel at mærke. Vi holdt en fantastisk fest på den hedengangne Restaurant Kongens Have. Virkelig pænt sted. Mange gaver. Og min fars salmebog med vores navne graveret med sirlige guldbogstaver bagpå. Den skal gå videre i arv til Marley når han en dag skal konfirmeres.

Jeg husker det som en virkelig dejlig dag.

I skrædderiet har vi en del konfirmander i løbet af vinteren og foråret. De kommer og får syet deres drømmekjole. Tiderne har ændret sig. Mange køber stadig kjoler hos Lilly, men der er også mange der får syet en kjole specielt til dem. Idag handler det nemlig lige så meget om at være individuel. Ikke ligne de andre. Skabe sit eget look. Og det kan du hos en skrædder. Det er dig, der bestemmer hvor lang kjolen skal være, hvor meget tyl, hvilken blonde osv. Du bestemmer designet, og om du kommer med et billede eller du selv har tegnet den, gør ingen forskel. I sidste ende handler det om at skabe din drømmekjole. 

Har du lyst til at kigge forbi?

Så fang mig på 61 672 692 eller mail@annmarimai.dk.