~ Skrædderiet holder åbningsfest! ~

YEAH!

Mit hjertebarn vokser, og det er tid til at flytte hjemmefra!

For 8 år siden startede jeg systuen op i vores lille anneks i haven. Det var et rigtig godt sted at starte. Men siden November 2012, hvor jeg tog springet og gik fuld tid, er pladsen blevet mere og mere trang. Det var både godt og skidt, for der var jo trygt i det lille hus i haven.

Trods tryghed var det med stor glæde at vi for nogle måneder siden fandt nye, lyse lokaler til skrædderiet. For hvis man ikke har plads så kan man ikke vokse. Derfor skal der nu satses, knokles, håbes, krydses fingre og smiles, så min passion kan trives og leve videre uden for havelågen.

Uanset om du er familie, ven, bekendt, tidligere kunde, kommende kunde, leverandør, forretningsforbindelse, kollega eller bare et nysgerrigt væsen, så kom med søndag den 1. marts kl. 11-14, hvor vi åbner skrædderiet med lidt festivitas.

Jeg sørger for bobler, kage og blød musik.

Derudover vil der være nogle gode tilbud, bla. på skræddersyede jakkesæt til mænd og kvinder, rabat på syopgaver/reparationer, gode priser på keyhangers, puder og tasker etc.

Ses vi?

Kh
Ann Mari

PS. Det ligger på 1. sal og der er ikke elevator. Har man barnevogn med kan den sættes varmt i en lille foyer i stueetagen.