~ Skræddersyede brudekjoler! ~

Skræddersyet brudekjoleEr du plukkemoden? Klar til et liv som frue? Og har du fundet manden (eller kvinden) i dit liv, så går I måske i giftetanker. Skal I giftes i 2015, så er det ved at være nu du skal stikke næsen frem og lurer på de forskellige modeller. Hvad er godt til dig? Havfruemodel? 60´er model? Slim model? Hvid? Creme? Sort? Ærmer? V-udskæring? Forvirret?
 
Der er mange ting at tage stilling til når der skal vælges brudekjole. Nogle ved præcis hvad de vil have. Andre er milevidt fra noget der minder om en idé. Men det gør ikke noget. Tit er det lige så vigtigt at finde ud af hvad man IKKE kan lide.
 
I skrædderiet inviterer jeg indenfor til en uforpligtende samtale, hvor vi kredser os ind på idéen. Vi kigger på billeder, og tegner modeller. Jeg rådgiver dig ud fra idéerne, om hvad der klæder dig bedst. Med min erfariing og dine drømme ender vi med en model, der passer til dig.
 
Samtidig ser vi på stof og blonder, og jeg tager dine mål.
 
Afslutningsvis samler jeg det hele til dig i en mail, som jeg sender til dig sammen med en pris. Herefter skal du beslutte om vi skal fortsætte.
 
Meget enkelt i virkeligheden. Ikke så mange dikkedarer.
 
Er du blevet inspireret, så ring og bestil en tid på 61 672 692. Som regel skal jeg bruge 2-3 måneder til en brudekjole. Og prisen holder sig som regel et sted mellem 7.000 og 12.000 kr.
 
Tænk over det.