~ Skræddersyede jakkesæt du selv designer! ~

skræddersyet jakkesætFlemming skulle bruge et jakkesæt - han havde været forbi for et par år siden og købe et, men nu krævede omstændighederne at han skaffede sig et mere. I skrædderiet får vi nye stoffer med jævne mellemrum - nogle er der kun få hundrede meter af og er derfor en "Limited Edition", andre er klassiske farver - sort, blå og grå - men med variationer i tern, striber, fine og grove strukturer. Nogle changerer mellem 2 farver, har glans eller er matte. Mon ikke der er en til alle?
Flemming fandt også en fin gråternet kvalitet med en tynd rosa stribe i. Den var næsten usynlig indtil vi satte et rosafarvet foer til som fremhævede den fine linie. Og resultatet var helt fantastisk! Selvom man ikke ser foeret så tydeligt når man har jakken på, kan man understrege jakkesættets detaljer ved at sætte et rosafarvet slips til sættet eller tilkøbe et lommetørklæde i samme farve som foeret. På den måde fuldender man sit jakkesæt, og understreger de små, men vigtige detaljer i både stoffet og designet.
 
Har du lyst til at eje et jakkesæt som ingen andre har, hvorpå du har sat dit eget præg? Priserne starter på 3500 kr. Ring og bestil en tid på 61 672 692.
 
Jeg håber vi ses!