~ Sommerjakkesæt ~

Sommer jakkesæt Hør Sommeren står og vinker os i møde lige ude i horisonten. Den er der lige om lidt - og så render vi rundt i badeshorts, tøfler og t-shirts. Det bliver så fedt! Vi skal grille, holde havefester, måske bryllup - men der er ingen der gider hoppe i sit stiveste puds i 30 graders varme - vi vil have sommerkjoler og klipklappere på. Og det samme gælder mændene - altså i forhold til klipklappere. Hvem vil ikke ønske sig fri for at skulle hoppe i et kjolesæt med seler, skjorte, vest, jakke, handsker og høj hat - hvis det er hedebølge udenfor? Hvis der nu bare var en mellemvej...
 
Sommer jakkesættet. Det lette jakkesæt, som gerne må krølle. I åndbart hør. Og hvor en t-shirt i virkeligheden er det der passer bedst til sættet. Og så en sandal - eller måske bare fødder. I virkeligheden det ideele strandbryllupsjakkesæt! Tynde, hvide hørbukser og en veltilpas jakke, der matcher.
 
Så skal du til fede beachparties, et strandbryllup, havefest eller elsker du bare den afslappede og tjekkede stil med Humphrey Bogart hat, opsmøg på bukserne og en cool habitjakke - så har vi nok allerede dit jakkesæt liggende på tegnebrættet.
 
Kig forbi skrædderiet til en uforpligtende snak.
 
Du kan fange os på 61 672 692 eller mail@annmarimai.dk
 
God sommer!