~ Tid til reflektion ~

Nye tider reflektion kollektionGod - rigtig dejlig mandag - morgen!

Så blev det mandag morgen igen, og de kan godt være lidt svære at komme op til, synes jeg. En dejlig weekend er slut, børnene er glade og afleveret i skole og børnehave, manden er forsvundet ud i sin verden, og jeg finder selv min indre ro i systuen med kaffe og morgenmad. På sin vis den rigtige måde at starte ugen op på...

Men noget er i forandring. Der er ved at ske en proces i mig - jeg har behov for at opsætte nye mål, som kan give mig nye, sjove udfordringer. Det gik op for mig i ferien, hvor jeg reflekterede en del over formålet med systuen. Skal jeg sidde og reparere tøj de næste 20 år? NEJ. Da jeg startede systuen op på fuld tid, havde jeg en idé om at jeg skulle designe og sy brudekjoler, gallakjoler og lækkert hverdagstøj. Men jeg blev væltet omkuld af folk, der havde brug for hjælp til at få repareret deres tøj! Som i STORMET ned. Så alle mine intentioner om at sidde og tegne, udforme, designe, skabe  skræddersyet tøj blev overtaget af et akut behov for en systue, der kunne lægge bukser op, sy kjoler ind, lukke huller, flytte knapper etc. Og som nystartet fuldtidsiværksætter tager man imod alt med kyshånd, så jeg var bare glad for at "blive opdaget". 

Idag er vi flyttet i større lokaler, vi reparerer stadig rigtig meget tøj, og der kommer også folk der gerne vil have syet jakkesæt, brudekjoler, gallakjoler, og hverdagstøj. Men for at vende tilbage til reflektionen, så har jeg brug for at der sker noget nyt. Og det betyder ikke at systuen lukker og jeg rejser til Indien for at realisere mig selv! Systuen og skrædderiet består, men jeg skal til at finde en der kan hjælpe mig, så jeg kan frigøre noget tid til mig selv og mine designdrømme. Jeg har så mange drømme i maven, som ikke må dø uden at være prøvet af.

Så i fremtiden vil der ske nogle nye ting. Jeg vil gå i gang med at lave en lille kollektion til kvinder i naturmaterialer (primært silke, bomuld, viscose). Lækre hverdagsstyles til den feminine, stilbevidste kvinde mellem 30 og 50 år. Det skal være klassisk med et twist. Rolige vibes. Du får se. Det bliver godt - også for mig.

Derudover sætter jeg alvor bag ordene, når jeg går igang med at lave jakkesæt til kvinderne. Suits. Nederdele, bukser, jakker. Fine skjorter. Og det starter til efteråret. Jeg skal nok give en melding, når de første sæt er klar. Jeg laver et lille showroom, hvor du kan se jakkesættene, mærke dem og bestille dem i dine egne mål.

Sideløbende med kvindernes jakkesæt vil jeg sammensætte en lille kollektion af fede blazere til mænd. Blazere med kant. Fritidsblazere du kan sætte til jeans, chinos, shorts. MIne tanker til efterårsblazerne er fløjl og velour i forskellige farver med kontraster bygget ind i foer, knaphuller og knapper. Til foråret kommer hørjakken, bomuldsblazeren og måske noget i denim.

Lyder det spændende? Jeg er totalt oppe og kører over de nye mål, jeg har sat op. Jeg tror det bliver godt. Rigtig godt. Også for mig.

Skal vi ikke lige snakkes ved senere?

God mandag!