~ VIP fødselsdag i aften mandag 7/12 kl 17-20 ~

Skrædderiet er fyldt 9 år - faktisk opdagede vi det først 3 dage efter fødselsdagen - måske fordi det hele går lidt stærkt for tiden. Vi havde simpelthen glemt det! Men vi klager ikke. Uha nej. Vi klapper - både af jer og lidt af os selv. Det er jo helt vildt at det er 9 år siden, vi skød det her projekt igang. Stille og forsigtigt i min 2v´er på Østerbro. Nu - med fuldt fart frem uden at se sig tilbage (som Steffen sang i 80´erne). Men lad os få en ting på plads! Det er for fedt at være nået her til. Jeg har et par gange ligget på gulvet og tænkt - NEJ NEJ NE!!!J - jeg MAGTER ikke det her. Så er det godt jeg har en bagmand. Eller en mand bag mig. Eller foran mig. Godt jeg har Ziggy. Han er som en bryggerhest i regnvejr (det var pænt ment). Han skal fremad uanset hvad. Hvor er det vildt at have sådan en drivkraft. Og så med mig på slæb! Haha. Det er virkelig også hans skyld, at vi er her i dag. TAK min skat!

I eftermiddag henter han børnene, laver mad, putter dem - alt imens jeg svirrer rundt i skrædderiet og holder fødselsdagshyggefest! Jeg håber du har lyst til at komme - tag konen eller manden med, veninderne og vennerne. Din mor og far. Jeg disker op med lidt sødt, lidt salt og  lidt sprudlende.

Når du kommer kan du tage et kig på og fornemme kvaliteten af vores skræddersyede jakkesæt til mænd og kvinder. Du kan prøve de bløde cashmere frakker og studerer skjorternes fede detaljer. Kom og leg med vores 3D computerprogram hvor du selv designer din personlige smoking, kjolesæt eller business suit. Får du lyst til selv at bestille et jakkesæt, så booker vi en tid til dig inden jul. Du får selvfølgelig 15% i fødselsdagsrabat på bestillingen.

I dagens anledning har jeg fået nye øreringe til salg - en rigtig god julegave idé til dig selv eller kvinden i dit liv - en god veninde eller måske din mor. Prisen er uhørt billig - 80 kr./par eller 3 par for 200 kr.

Du kan også tjekke manchetknapperne ud til mænd og kvinder - de koster 200 kr./sæt på en normal solskinsdag - i aften får du dem til 170 kr./sæt. 

Der triller også smukke, bløde tørklæder ind i silke, cashmere og uld. Med og uden motiv. Lyder meget rart i en kølig tid, ikke?

Kom op og skål med os - det bliver hyggeligt!