~ DIY - The Design ~

Hvordan ser din drømmekjole ud?

Design din egen brudekjole, selskabskjole eller festkjole - skitseSom designer og modelsyer har jeg masser af idéer til hvordan kjoler kan se ud. Det er derfor jeg laver kollektioner hvor mine kreative idéer kan få frit spil. De er ment som inspiration til dig. Du kan selvfølgelig vælge, at én af kjolerne skal være din brudekjole, festkjole, gallakjole eller aftenkjole, men det er ikke noget krav.

Hos mai / by Ann Mari Mai tilbyder vi dig en gratis og uforpligtende konsultation i hyggelige og trygge omgivelser på Amager i København, hvor vi sammen drøfter mulighederne for at realisere din drøm. Vi finder frem til, hvad der klæder dig, samt hvad du har det bedst i. Ud fra vores dialog, dine idéer og de billeder, du måtte have, laver jeg en skitse af kjolen, tager dine mål, og du får en foreløbig pris. Herefter beslutter du, om vi skal fortsætte forløbet.

Er du tilfreds med resultatet af vores første møde, begynder selve udviklingen af kjolen.

Ud fra dine mål skræddersyr jeg en prøvemodel. Når prøvemodellen er tilrettet, syr jeg den op i det rigtige stof. Efter den sidste prøvning, hvor den skræddersyede kjole sidder som den skal, får du den med hjem i en dragtpose, så den er klar til festen.

Under hele forløbet er du med i beslutningsprocessen og udviklingen. Jeg er din rådgiver og vejleder, men det er dig, der skal til fest – og derfor også dig, der bestemmer.

Ingen drømmer om det samme – og hos mai / by Ann Mari Mai sætter vi en stor ære i at realisere dine individuelle ønsker - uanset om du søger en brudekjole, festkjole, gallakjole, aftenkjole eller konfirmationskjole. Det vigtigste for mig er, at du er tryg og føler dig hørt. Når den store dag endelig kommer, så håber jeg, at din kjole vil være med til at fuldende din dag, at du føler dig rigtig godt tilpas, føler dig smuk og lykkelig. Så har jeg nemlig overholdt min del af aftalen.

Lad dig inspirere - skræddersyede kjoler er billigere end du tror.

DIY betyder ”Do It Yourself” – ikke forstået på den måde, at du skal gøre det hele - jeg er med på sidelinien, men det er dig, der er hovedpersonen i hele processen. Du bestemmer hvor vi skal sejle hen - jeg holder bare roret.

God vind – jeg håber vi ses til en sejltur…