~ Boy ~

Nutidens unge mænd ved godt hvad de vil have. Og det er sjældent det, vi så på en konfirmand for 20 år siden. Grænsen mellem hvad der tages på til hverdag og til fest er udvisket, og det er stort set acceptabelt at blive konfirmeret eller gå til fest i jakke, skjorte, jeans og sneakers - bare man har det godt.

Hos mai / by Ann Mari Mai er vi glade for bl. a. skræddersyede jakker og skjorter med personlige detaljer på. Du kan f. eks. understrege din personlige stil med en prikket krave, ternede manchetter, røde knaphuller eller dit navn broderet på inderlommen. Mulighederne er uendelige - og det er dig der bestemmer. Skræddersyet tøj behøver ikke koste en formue! Vores skræddersyede jakker og skjorter er faktisk næsten lige så billige som almindelige præfabrikerede jakker og skjorter.  Forskellen ligger i, at festtøjet hos mai / by Ann Mari Mai syes efter dine personlige mål, og derved får den perfekte pasform. Du kan besøge os og få personlig betjening. Så tager vi dine mål, og gennem kyndig rådgivning finder vi frem til dit personlige konfirmationstøj ud fra det store materialeudvalg og de mange designmuligheder. Måltagningen er gratis i forbindelse med købet.
Du kan også vælge at bestille dit konfirmationstøj online. Her står du selv for måltagningen, og vælger materialer og design i webshoppen. Processen er meget enkel og intuitiv, og leveringstiden er KUN ca. 2-3 uger. Kvalitet skræddersyet til din økonomi. Gå til bestilling

Casual habitjakke

Beskrivelse: Habitjakke i slimfit snit
Detaljer: Enkeltradet m. 2 knapper, kantsting og kontrastfoer.
Materiale: City Black 180s: 80% uld/20% terylene.
Pris: fra kr. 2.200,00.
(Smykker er privat eje)

Jakkesæt og skjorte

Beskrivelse: Jakkesæt og skjorte i slimfit snit
Detaljer: Kantsting og kontrastfoer på habitjakken.
Skjorte m. klassisk krave og manchet.
Materiale: Jakkesæt: City Black 180s: 80% uld/20% terylene.
Skjorte: Francis: 100% bomuld, EASY care
Pris: Jakkesæt fra kr. 3.300,00. Skjorte fra kr. 1.100,00.
(Smykker er privat eje)