~ DIY - The Design ~

Vil du selv designe din kjole?

Desin din egen kjole - skitseSom designer og modelsyer har jeg masser af idéer til hvordan kjoler kan se ud. Det er derfor jeg laver kollektioner, hvor mine kreative idéer kan få frit spil. De er ment som inspiration til dig. Du kan selvfølgelig vælge, at en af kjolerne skal være din konfirmationskjole, brudepigekjole, festkjole eller gallakjole, men det er ikke noget krav.

Hos mai / by Ann Mari Mai på Amager i København får du en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen drøfter mulighederne for at realisere din drøm. Vi finder frem til, hvad der klæder dig, samt hvad du har det bedst i. Ud fra vores dialog, dine idéer og de billeder, du måtte have, laver jeg en skitse af kjolen, tager dine mål, og du får en foreløbig pris. Herefter beslutter du, om vi skal fortsætte forløbet.

Er du tilfreds med resultatet af vores første møde, begynder selve udviklingen af kjolen.

Ud fra dine mål laver jeg en prøvemodel. Når prøvemodellen sidder som den skal, syr jeg den op i det rigtige stof. Efter den sidste prøvning, hvor kjolen sidder som den skal, får du den med hjem i en dragtpose, så den er klar til den store dag.

Under hele forløbet er du med i beslutningsprocessen og udviklingen. Jeg er din rådgiver og vejleder, men det er dig, der skal konfirmeres – og derfor også dig, der bestemmer.

Vil du selv designe dit jakkesæt eller din skjorte?

Design din egen habitjakkeHos mai / by Ann Mari Mai kan du selv være med til at designe dit personlige jakkesæt, habitjakke eller skjorte mv. Uanset om du skal konfirmeres, skal til fest eller bare til daglig holder en personlig og individuel stil, så tilbyder vi dig en gratis måltagning, hvor du i samråd med os finder frem til det rette materiale og de personlige detaljer, der passer til dig. Skal den hvide skjorte have sorte knaphuller? Skal dine initialer broderes på manchetten? Skal standen være ternet? Der er mange muligheder for at personliggøre dit skræddersyede tøj – og det er billigere end du tror!

Hvis du ønsker at sidde med det hele derhjemme i sofaen, så har du også mulighed for at bestille jakkesættet, habitjakken eller skjorten mv. online. Så ser du stofprøverne på din skærm (bemærk at ikke alle skærme viser 100 % korrekt farveangivelse), og du står selv for måltagningen. Processen er meget enkel og intuitiv, og leveringstiden er KUN ca. 2-3 uger.

Ingen drømmer om det samme – og hos mai / by Ann Mari Mai sætter vi en stor ære i at realisere dine individuelle ønsker. Det vigtigste for mig er, at du er tryg og føler dig hørt.

DIY betyder ”Do It Yourself” – ikke forstået på den måde, at du skal gøre det hele - jeg er med på sidelinien, men det er dig, der er hovedpersonen i hele processen. Du bestemmer hvor vi skal sejle hen - jeg holder bare roret.

God vind – jeg håber vi ses til en sejltur…