• lør. apr 20th, 2024

4 ting du skal huske, når du køber el ladcykel

ByRedaktionen

nov 10, 2020

En el ladcykel er en smart måde at komme fra A til B, især hvis du skal sætte børnene af i skole på vej til arbejde, eller hvis du ofte skal have mange dagligvarer med hjem fra supermarkedet. Samtidig kan en el ladcykel hjælpe dig fremad, når der er modvind, og når du er træt efter en lang arbejdsdag. Men der er mange ting, du skal huske på, når du skal vælge din el ladcykel. Læs 4 af dem her.

1. Der findes mange forskellige el ladcykler

På markedet i dag er der rigtig mange forskellige el ladcykler, og derfor er det vigtigt, at du finder den model, der passer bedst til dig og din hverdag. Du kan for eksempel vælge mellem flere størrelser og forskellige motorer, så det er en god idé, hvis du gør det klart over for dig selv, hvad cyklen skal bruges til, hvor ofte den skal bruges, hvor langt du skal køre på den osv., før du vælger den model, der er den rigtige til dig.

2. Find den rigtige størrelse el ladcykel

Som nævnt kan du finde mange forskellige slags el ladcykler, og det er ikke alle, der passer til dig og din hverdag. Når du skal vælge størrelse på din el ladcykel, skal du blandt andet tænke over, hvor mange børn du har brug for at køre med, og om der også skal være plads til mange dagligvarer eller andre ting, du kan have behov for at fragte. Har du for eksempel et eller to børn, kan du få en model, der har siddepladser og seler til to børn, samt en smule plads til ekstra ting. Men skal du have mere plads i ladet og for eksempel plads til op til fire børn, så kan du også få modeller, hvor det er muligt. Hos Boxbike.dk kan du finde modeller i flere størrelser, og du kan se dem her.

3. Din el ladcykel skal have den rette motor

Når du vælger din el ladcykel, skal du også tænke over, hvor kraftfuld en motor, du har brug for. Dit valg afhænger af, om du for eksempel skal køre langt hver dag, og hvor meget ekstra hjælp du har brug for, når du er på vej til arbejde eller lignende. Skal du kunne komme hurtigt frem, er den bedste løsning for dig en kraftfuld motor, men skal du ikke, kan du nøjes med en motor med færre kræfter.

4. Vælg batteri efter dit brug af din el ladcykel

Du kan også vælge forskellige batterier til din el ladcykel, der har forskellige rækkevidder. Derfor skal du vælge dit batteri ud fra, hvor langt du skal køre hver dag, og hvor ofte du har lyst til at lade batteriet op.

Er du klar til at finde din el ladcykel, eller vil du læse mere om de forskellige modeller først? Hos Boxbike.dk kan du se nærmere på de forskellige modeller af el ladcykler, samt se forskellige motorer og batterier til cyklerne.