• tors. dec 7th, 2023

4 ting du skal sætte dig ind i, før du leaser

ByRedaktionen

apr 15, 2021

Leasing er en mere og mere populær måde at have bil på, fordi det er nemt og overskueligt, og du skal ikke tænke over renter på et billån eller mange års opsparing, før du kan få den bil, du gerne vil have. Overvejer du at lease, er der dog nogle ting, du skal sætte dig ind i, før du træffer din beslutning, og her får du 4 af dem.

1. Find ud af, hvor meget din leasingbil må koste

Noget af det vigtigste, du skal sætte dig ind i, før du leaser, er dit eget budget. Det er nemlig enormt vigtigt, at du ved, hvor mange penge du kan bruge om måneden på din bil, så du ikke roder dig ud i en aftale, der bliver for stram for dig at sidde i økonomisk. Du skal altså sætte dig og regne på, hvor meget af dit nuværende budget, der hver måned kan gå til din bil, så dit resterende budget kan hænge sammen uden problemer. Det giver dig også et bedre overblik over, hvilken type bil du kan kigge på, når du leder efter en leasingbil.

2. Overvej, hvad du har brug for i en leasingaftale

Forskellige leasingfirmaer har forskellige ting at byde på, når du tegner en leasingaftale, og derfor er det også en god idé på forhånd at finde ud af, hvad du har brug for som en del af din leasingaftale. Hos Agilease får du en all-inclusive aftale på let brugte premiumbiler, og det er der ikke mange steder, du kan få. Vælger du operationel leasing hos Agilease, er der både værkstedsbesøg, service, vejhjælp og vinter- og sommerdæk med i din aftale.

3. Tænk over, hvor lang tid der skal gå, før du skifter bil igen

Når du skal kigge på en leasingaftale, skal du også tænke over, hvor lang tid der skal gå, før du skifter bil igen. For det kan nemlig være med i dine overvejelser, når du skal vælge, hvilken type leasing der passer til dig. Vil du gerne skifte bil inden for de næste par år, så kan operationel leasing være en super løsning, fordi det giver dig mulighed for at være fleksibel, men vil du gerne have bilen i længere tid, kan finansiel leasing måske være en bedre løsning for dig.

4. Læs eventuelt guides om leasing, før din beslutning

Inden du beslutter dig for, hvordan din leasingaftale skal se ud, så er det en rigtig god idé at sætte dig mere ind i, hvad de forskellige typer leasing kan for dig. Det nemmeste at gøre er at læse leasing guides, så du ved præcis, hvad for eksempel finansiel leasing og operationel leasing egentlig indebærer. Du kan også kontakte Agilease, der gerne hjælper dig med at finde en løsning med leasing, der passer til dig, og på deres hjemmeside agilease.dk kan du se, hvilke biler de udbyder til leasing lige nu samt læse mere om de andre typer af leasing.