• lør. apr 20th, 2024

BMW vs Audi vs Mercedes: Hvilket mærke matcher dit behov?

ByRedaktionen

aug 11, 2021

Både Audi, BMW og Mercedes er tyske luksusbiler, der både har et lækkert udtryk og giver masser af køreglæde. Men hvilket mærke er egentlig det, der passer bedst til dine behov? Her får du en guide til, hvad de forskellige bilmærker kan, men også en idé til, hvordan du opnår bildrømmen om enten en BMW, Audi eller Mercedes.

BMW er til dig, der gerne vil vise bilen frem

BMW har i mange år været kendt som en flot bil proppet med tysk kvalitet. Mærket er kendt som en bil, du har, hvis du gerne vil vise den frem, og med det design, som BMW har, så er der helt sikkert også rigtig mange, der gerne vil se på den. Men fordi både design og kvalitet er i top, ligger BMW også i den dyre ende. Derfor kan du overveje BMW leasing, hvor du hver måned betaler et fast beløb for at køre i en BMW, og du skal ikke betale et stort beløb på én gang.

Hos Agilease tilbyder de BMW leasing til en god pris, og du kan både vælge mellem finansiel og operationel leasing, som du kan læse meget mere om på agilease.dk. Agilease tilbyder BMW leasing af let brugte biler, og har de ikke den BMW hjemme, som du drømmer om, så hjælper de dig også gerne med at få ønskemodellen hjem i en særlig farve eller med noget specifikt udstyr. Du kan finde den ideelle BMW leasing her hos Agilease.

Vælg en Audi, hvis du gerne vil have en stille bil

Med en Audi får du også en tysk bil, der er gennemtænkt og giver maksimal køreglæde. Audi har ligesom BMW et lækkert design, der appellerer til mange, men Audi udmærker sig især ved, at deres store biler med masser af hestekræfter har yderst stille kabiner, så du nærmest kan hviske til din køremakker, selvom du kører 130 km/t. Hvis du kører mange lange ture, kan Audi altså være bilen for dig.

Du kan selvfølgelig også få Audi leasing hos Agilease, der tilbyder masser af de mest populære Audi modeller til en god pris. Med Audi leasing hos Agilease kan du vælge en all inclusive løsning, som betyder, at du ikke skal betale andet end grøn ejerafgift, forsikring og brændstof udover det månedlige beløb. Se Audi modellerne her.

Mercedes er en klassisk bil, der indikerer stil

Med en Mercedes får du en klassisk bil, og der er ingen, der betvivler din stil, når du kommer kørende i dette mærke af tysk luksusbil. Mercedes er et bilmærke med mange år på bagen, der ligesom både Audi og BMW også har en høj kvalitet. Du kan få masser af lækkert ekstraudstyr til Mercedes, der giver massiv køreglæde.

Hos Agilease tilbyder de også Mercedes leasing, og du kan finde masser af modeller hos dem netop nu, som du kan se her. Med Mercedes leasing hos Agilease får du en fleksibel leasingaftale, der er tilpasset dine individuelle præferencer.