• lør. apr 20th, 2024

Få ordnet dine tænder med ny teknik

ByRedaktionen

feb 9, 2022

Sunde, stærke og cariesfrie tænder er en forudsætning for den generelle sundhed både i munden og resten af kroppen, og det er derfor essentielt med regelmæssige tandlægebesøg samt god mundhygiejne.

Man kan formindske sandsynligheden for tandsygdomme betydeligt, ved at spise mindre sukker, nedsætte forbruget af drikkevarer med et højt syreindhold samt børste tænder grundigt mindst to gange om dagen, men der vil stadig være risiko for udvikling af forskellige tandsygdomme ved f.eks. uheld som medføre en flækket tand.

Udefrakommende traume kan skade tanden således, at tanden kan knække og eventuelle fyldninger, dette kan derudover blotte nerven og fremprovokere ekstreme smerter som kræver akut behandling samt, at madrester og bakterier vil kunne krybe ind til tandroden og påvirke resten af munden og de andre tænder, hvilket kan medføre forskellige tandsygdomme som vil kræve yderligere træge behandlinger. Det er derfor vigtigt, at kontakte tandlægen ligeså snart man har påført sig en tandskade, netop for at undgå smerter og komplikationer som nemt kan undlades.

 

En ny teknik

Enflækket tand har aldrig fremstået som en udfordring for tandlægerne, men udviklingen af den nyeste teknologi inden for odontologien, har medført innovative metoder og kvalitetsbevidste materialer der understøtter tandlægens arbejde og som sikrer patienten synlig holdbarhed og flotte resultater.

Tandbro.dk er en række tandklinikker i København som vil og kan sørge for, at få smilet tilbage på dit ansigt. De har kompetent personale der er under kontinuert efteruddannelse som kan give dig en tryg og sikker behandling, med det nyeste udstyr og materialer for markedets bedste priser.

Miljø og hygiejne er noget som står højt på prioritetslisten hos tandbro.dk, og patientens velbefindende og oplevelse er centralt for personalet, fokus er derfor altid på de gældende retningslinjer samt opretholdelse af et højt hygiejne standard som bliver tjekket månedligt af Statens Serum Institut.

De stræber altid efter at opfylde dine behov og ønsker at være din foretrukne tandlæge, de tilbyder derfor eftergivende priser som muliggøre relevant behandling for alle. Du kan læse mere omkring de forskellige behandlinger samt tilbud på deres hjemmeside, hvor du blandt andet kan finde kontaktoplysninger, bestille tid og forhøre dig om dine muligheder.

Lad ikke en flækket tand påføre dig mere skade, men gør noget ved det i tide og undgå yderligere komplikationer som du nemt og hurtigt kan komme udenom. Det eneste du skal gøre er at bestille en tid, resten skal tandlægerne nok ordne.