• lør. apr 20th, 2024

Fordelene ved at få vasket sin bil – Guide til bilvask

ByRedaktionen

jan 19, 2022

Vasker du din bil ofte selv, så vil du opleve at du ikke kan gøre det på samme måde, som mange der får vasket deres biler hos de professionelle. I Dag så er der mange der får vasket deres biler hos de professionelle, men hvad er egentlig årsagen til dette. Har de bare mange penge og ingen ting, eller aer der andre underliggende faktorer til at de får vasket deres biler hos forskellige udbydere?

Der er mange forskellige spørgsmål, som denne artikel vil prøve at addresse omhandlede bilvask.

 

Vask af bil kan som sagt gøres privat, men en af fordelene ved at få det lavet hos en af udbyderne, er at benytte de udbydere der tilbyder steaming som en del af deres bilvask. Her er det lidt ligegyldigt, om det er indvendig bilvask eller udvendig bilvask.  Der bruges nemlig steaming i begge tilfælde. Med steaming, så kan man altså drage forskellige fordele. En af disse fordele er at man kan vaske sin bil ekstra rent.

Hvad er steaming og hvordan fungerer det?

Steaming er en metode der bruges til rens, hvor man tilføjer vand til bilerne. Dette vand er dannet på et meget højt tryk, og derved så dannes der damp. Denne damp gør at man kan vaske sin bil anderledes end normalt. Normalt så anvendes  børster. Disse børster er super effektive, og det fjerner meget rens, mens at man kombinerer disse børster med forskellige sæber for at rengøre. Dette gøres i alle typer af rengøringer. Steaming er anderledes, fordi at der ikke behøves at lægge fokus på børsterne, men at vandet i stedet kan rense arealerne, hvis det sprøjtes på. Det kan det, fordi at vandet dækker alle områder af det som det bruges på.

Er det altid bedre med steaming?

Steaming giver en bedre vask, men der er også problemer ved steaming. Alt i alt så vil man opleve nogle små steder under en normal bilvask, som ikke bliver helt renset, men med steaming, så sikrer man sig at der vaskes på alle de arealer, som der efterhånden bliver skyllet vand på. En af de problemer der er ved steaming, er at det kræver tungt og dyre anlægsaktiver. Dette betyder altså at man ikke selv kan købe udstyret til sin egen private bilpleje. Det vil altså sige at man ikke kan bruge det til privat brug, og derfor fejler teknikken menneskeheden på dette punkt fra at være et rigtig fantastisk produkt.
Til gengæld så kan steaming også gode ting. Det er nemlig bedre for miljøet, og årsagen til dette er fordi at, der bruges mindre energi på dette. Det er nemlig en bæredygtig løsning som er dyr i drift, men bedre for miljøet.