• lør. apr 20th, 2024

Helårsgrunde til salg nær natur, strand og miljø? Svaret er her

ByRedaktionen

nov 28, 2020

Mangler du et unikt sted at placere din nye bolig? Hos Vesterhavspark kan du finde helårsgrunde til salg, hvor du får natur, strand samt et charmerende lokalmiljø i én og samme pakke. Hvis du vil vide mere om Vesterhavsparks naturgrunde til salg, kan du læse meget mere om dem her.

Få Nationalpark Thy som nabo

Vesterhavspark er placeret tæt ved byen Nørre Vorupør i Vestjylland, og det betyder faktisk også, at du med en af Vesterhavsparks helårsgrunde til salg får Nationalpark Thy som en af dine nærmeste naboer. Nationalparken rummer Danmarks største vildmark, og der er masser at gå på opdagelse i, hvad enten du er til dyr, planter eller natur helt generelt. Du kan være heldig at møde en havørn, der stadig oftere ses i nationalparken, men der er også dyr som oddere, krondyr og mange andre. Nationalparken er også hjemsted for mange sjældne plantearter, hvor mange af dem har hjemme ved parkens mange søer.

Området omkring Vesterhavspark og Nationalpark Thy er unikt, og ud mod vandet finder du et landskab, der er formet af mange års sandflugt og vestenvind, og du kan altså få nogle helt fantastiske oplevelser hele året rundt, hvis du vælger en af Vesterhavsparks helårsgrunde til salg.

Udforsk Nørre Vorupør i fritiden

Byen Nørre Vorupør er et gammelt fiskerleje, og det er stadig fiskeriet, der sætter sit præg på byen i dag med både erhvervsfiskeri og fritidsfiskeri. Du kan også finde masser af aktiviteter og kulturliv i byen, så du ikke går glip af noget, når du bor i området. Blandt andet kan du gå på oplevelse på Vorupør Museum, der er en del af Museum Thy, og museet kan fortælle en masse historier om byens udvikling og livet ved kysten.

Er du vild med mad, kan du også finde masser af kulinariske oplevelser i Nørre Vorupør, for eksempel hos Stenbjerg Kro & Badehotel, der serverer lækre retter tilberedt med masser af lokale råvarer fra Nationalpark Thy. Alt dette kan du få i din dagligdag, hvis du forelsker dig i en af Vesterhavsparks helårsgrunde til salg.

Lær at tæmme bølgerne ved Cold Hawaii

Hvis du er vild med action og vand, så er Vesterhavspark det helt rigtige sted for dig. Du kommer nemlig til at bo lige ved Cold Hawaii, der strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord. Området har fået sit navn, da det har nogle helt særlige vindforhold, der leder tankerne mod de vindforhold, der også findes på Hawaii. Derfor tiltrækker det også masser af surfere fra hele Europa og resten af verden. Centrum af Cold Hawaii er Klitmøller, der ikke ligger mange kilometer fra Vesterhavspark, og du har altså også muligheden for at hoppe i bølgerne for at holde balancen på surfbræt, hvis du vælger at bygge dit drømmehus på en af Vesterhavsparks helårsgrunde til salg.

Er du blevet nysgerrig, kan du se alle helårsgrunde til salg på vesterhavspark.dk. På siden kan du også læse meget mere om området og de oplevelser, der venter dig.