• lør. apr 20th, 2024

Hvad er et mundvisir, hvorfor er det smart og hvor finder jeg det?

ByRedaktionen

nov 10, 2020
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

Er du også træt af mundbind, der enten ikke beskytter ordentligt, fordi de er lavet af stof, eller som du ikke kan trække vejret ordentligt i? Der findes heldigvis et alternativ, nemlig Visero mundvisir, der dækker det, det skal, kan bruges flere gange og også beskytter dig effektivt mod bakterier. Det kan du læse meget mere om her.

Få god beskyttelse mod corona med Visero mundvisir

I disse tider er det meget typisk at se både stofmundbind, engangsmundbind og visirer i gadebilledet. Stofmundbindet kan være rarere at have på end engangsmundbindet, men det beskytter ikke ligeså godt. Engangsmundbindet kan være svært at trække vejret igennem, og visiret kan være svært at have på, hvis du for eksempel har briller. Med et Visero mundvisir kan du beskytte dig mod corona, men uden at gå på kompromis med din vejrtrækning eller komfort. Visero mundvisir dækker nemlig både næse og mund, men i stedet for at dække hele ansigtet, dækker det udelukkende de dele, der er nødvendige. Det hviler på hagen i stedet for at sidde fast henover panden, og det sidder fast bag ørene med elastikker, ligesom dem du kender fra almindelige engangsmundbind. Visero mundvisir beskytter også mod overførslen af dråber, der kan have corona med, og det er ikke alle typer af engangsmundbind, der gør det.

Visero mundvisir kan genbruges

Når du bruger stofmundbind, kan det tage tid at få det vasket, tørret og klar til brug igen. Et engangsmundbind kan, som navnet også antyder, kun bruges en enkelt gang, og det kan derfor virke voldsomt hele tiden at smide mundbind ud. Men med et Visero mundvisir kan du genbruge det op til flere gange, da det blot skal renses med lunkent vand under en rindende hane og tørres af med en blød klud. Du kan altså bruge dit Visero mundvisir mange gange og hurtigt rengøre det mellem brug efter behov, så du holder dig sikker. Hos display.dk kan du købe Visero mundvisir i pakker á 10, så du har Visero mundbind nok til rigtig mange gange på arbejde, i supermarkedet eller hvor du ellers færdes.

Skift masker ud med Visero mundvisir

De vigtigste redskaber mod corona er afstand og god håndhygiejne, men det kan ikke være gået nogen forbi, at vi også er blevet pålagt at bære mundbind eller visir rigtig mange steder indendørs på offentlige steder. Hvis du vil være sikker på at beskytte dig selv mod corona, men også samtidig lettere kunne trække vejret ordentligt uden at blive generet af et mundbind, der sidder tæt ved både mund og næse, så kan du sagtens bruge Visero mundvisir. Du behøver altså ikke at begrænse dig til udelukkende at bruge mundbind og almindeligt visir, når du færdes ude i for eksempel butikker, på arbejde, hos lægen og hvor det ellers er nødvendigt at dække luftvejene for at beskytte dig selv og andre mod smitte med corona. Du kan købe Visero mundvisir her.